9.5.06

Mul on häbi


Ehk nagu ida pool öeldakse «riigi pärast on piinlik»... see EbW on ikka üks tõeliselt munadeta ja lõputult lömitav moodustis.

Samuti on nukker lugeda, et kuidas politsei enda jobudust õigustab... et justkui oleks politsei vapralt kahte eestlast päästnud. Kui sama loogikat edasi arendada, siis tuleks edaspidi ka kuriteo ohver auto peale laadida ja jaoskonda viia ning suuremaarvulisem pättide kamp tänavale jätta. «Päästmine» ja «vältimine», mu eesel!

Kuniks see pronkstibla seal laiutab, seniks selliseid uudiseid ka jagub. Näiteks sain ma ju ka eelmine aasta oma blogis sel teemal kirjutada, et «Tibla kuju sai värvi!».

Jääb loota, et Jüri Liim enda lubatu teoks teeb, sest riigil selliseks sammuks julgust pole. Ei suuda ju see riik isegi ohjata avalikus kohas korda rikkuvat viiesajapealist tiblajõuku. Ükski põhjendus ei õigusta käitumist, kus politsei ei vahista isikuid, kes ründavad avalikus kohas ja päise päeva ajal ning suisa politseinike silme all.

Tundub, et elame miskis Tiblastanis...

Taustaks: Saast «Pralle»

3 comments:

Anonymous said...

Üldiselt ei peaks sul vist häbi olema. Pole vaja end seostada mingi teise inimese või riigi tegevusega. Distantseeri end nendest ja sul on palju rahulikum. Häbi tunne siis, kui sa ise midagi häbiväärset teed.

Anonymous said...

Minul on ka häbi, eriti selle Toompeal istuvate muidusööjate karja üle, kellel ainult siis tuleb eluvaim sisse kui vaja Prüsseli ees koogutada. 500 lärmavat tiblat võtavad juba kollektiivsed püksid vedelat täis.

Anonymous said...

eelmise kirjutasin mina