10.5.06

Rõõmsad rinnad


Selle pildi (klõpsa ja näed suuremalt) saatis Krafinnale austatud Kriku, va pervar selline...

Küll ikka on tehtud idiootlike plakateid... ma mõtlesin, et miski nõukaaegne plakat mind enam üllatada ei suuda, aga ei, see 1930. aastast pärinev rinnahoolduse propaganda lõi mu ikka pisut tummaks küll.

Pühendan selle postituse kõikidele naistibladele, kes 9. mail seal pronkstibla juures räuskasid. Teile ju see riik meeldis! Ka pühendan ma selle postituse kõiksugu uusvasakpoolsele saastale, kelle unistuseks selline riik näib olevat.

Oeh, täielik marasm!

Taustaks: Velikije Luki «Õnn on elada me maal»

6 comments:

Anonymous said...

Ja selle plakati teeb idiootlikuks siis nimelt mis? Mille poolest see idiootlikum on kui tänapäeval tehtav propaganda hammaste pesemise või kondoomi kasutamise kohta? Rinnga imetavatel naistel on nimetatud kehaosade hügieen oluline faktor infektsioonide vältimiseks. Nimeta mõni teine tolleaegne (meedia)kanal, mille kaudu seda tõde proletariaadile pähe taguda?

Ulmeguru said...

Idiootlikuks teeb sõnumi ja kunstilise vormi kokkukõla. Ka tänapäeval tehtav propaganda hammaste pesemise ja kondoomi kasutamise kohta on idiootne. Kui inimestele peab sellistest asjadest rääkima, siis tuleks küll koonduslaagrid ja gaasiahjud taastada.

Anonymous said...

Pole midagi taastada, gaasiahjusid pole kunagi eksisteerinudki.

Pahainimene said...

Jah, ja rinnad on meelelis-optilne pete, mille mehed on välja mõelnud :P

Veiko said...

Siiski on hea, et tänapäeval ei pea sellist infot kusagilt tulba pealt lugema. Inimest kui sellist peaks ikka paremini kujutama.

Anonymous said...

miskipärast jääb mulje, et ükski ülalkirjutanuist kas ei lugenud plakati teksti või lihtsalt ei oska vene keelt. nimelt propageeritakse toodud plakatil rinnanibude karastamist, mitte hügieeni. plakatist 'pese käsi hoolega, muidu tuleb koolera' (ise lapsepõlves polikliiniku seinal nähtud) saan täiesti aru, aga rinnanibude karastamisest? kus on plakatil räägitud imetavatest emadest ja infektsiooniohust?