8.5.06

Girls Under Glass «Touch Me»


Märtsis kirjutasin ma siinsamas kollektiivi Black tape for a blue girl wõrgus tasuta jagatavast viieloolisest kontsertplaadist.

Täna siis kirjutan kollektiivi Girls Under Glass tasuta jagatavast singlist. Mida selleks teha? Tuleb klõpsata näiteks üle-eelmises lauses bändi nimele, siis kerida avanenud lehekülge allapoole, kuni ilmub nähtavale kiri «15.7.05 GUG vs. Mortiis». Jutt on nii saksa kui ka inglise keeles: seega ei tohiks eriti probleeme tekkida. Igaks juhuks mainin, et singel on *.zip faili kujul ning sisaldab lisaks kolmele loole ka failid CD ja ümbrise kujundusega.

Kuigi singli «Touch Me» (2005) kolmest loost kaks pärinevad nende seni viimaselt albumilt «Zyklus» (2005), ei tähenda see siiski, et albumit kuulmata oleks nende lugude nautimine võimatu. Nimiloo remiksi autoriks on keegi Mortiis ning see fakt jätab mu täiesti külmaks, aga remiks ise on suurepärane. Teise loo remiksis bänd ise... nagu ka kolmanda, milleks on bändi 1988. aastal ilmunud esikalbumile nime andnud loo «Humus» uusversioon.

Taustaks: Girls Under Glass «Deliverance (GUG-Remix)»

3 comments:

Trash said...

Peaks tsekkama jah. Girls Under Glassi ühte lugu mingilt kogumikult tean ja see oli väga HEA .

Pahainimene said...

tähh :)

Ulmeguru said...

Palun-palun, eks selle posti mõte oligi, et parem osa inimkonnast sikutaks...