5.5.06

Organiseerisin pisut oma blogi...


Kuna antud blogis pole võimalik postitusi sildistada, siis kogusin ma eraldi postidesse kokku oma blogikirjed filmidest, raamatutest ja muusikast.

Seega:
Filmid minu blogis
Muusika minu blogis
Raamatud minu blogis

Tegin vastavatele postidele ka lingid kõrvalveergu arhiivi alla.

Edaspidi lisandub säherdusi veel... Milliseid ja millises järjekorras, see selgub tegemise käigus.

Taustaks: B-Movie «Nowhere Girl (12'' Version)»

2 comments:

Veiko said...

Mulle ka see Tremors meeldis, ja eriti see "...and then some hand-to hand technics". Justkui mingid jõledad elukad, aga ühel mehel pole mingit paanikat. Tegelikult tahtsin kiita sellist sarja nagu Lost. Põhiosas oli lihtsalt huvitav, aga kui viimane osa hakkas lõppema, tekkis küsimus, et kuidas see küll ära sõlmitakse ja minu meelest lahendus oli täiesti geniaalne, kuidas minu meelest viimase 10 sekundiga, mil kaamera laskus tunnelisse, anti äärmiselt nauditav, ammendav, emotsionaalne ja intellektuaalne lahendus. Ma ei tea, kas keegi teine ka nii seda nägi. Et nagu ka inimene võib olla kaev.

Ulmeguru said...

Sarjaga «Lost» on see probleem, et ma ei näinud seda, sest siin saarel pole võimalik näha Kanal 2te... samas on tuttavate arvamused olnud seinast seina... pole olnud näiteks sellist üldist kiidukoori (nagu sarja «Carnivale» puhul), et tahaks kohe miskile DVD-le küüned taha saada...