23.3.06

Üks tore uudis


Enamjaolt on uudised, mis kohalikku poliitilist elu puudutavad enam kui masendavad...

Täna siis midagi meeldivat. Kuulsin nimelt, et Toomas Hendrik Ilves on andnud nõusoleku kandideerida EW presidendiks. Ma ei saa öelda, et ma oleks just suur poliitikahuviline või härra Ilvese kui poliitiku austaja, aga vähemasti võib Toomas Hendrik Ilvese puhul sõna «härra» kasutada vähimagi ebaluseta ning kindlasti ei peaks sellise presidendi pärast piinlikust tundma.

Praeguse seltsimehe pärast tunnen ma seda piinlikust suhteliselt sageli... olgu siis selleks miski olümpialkäik, mida saab kenasti kokku võtta sõnapaariga «võhik võõrsil»... või siis esinemine veebruarikuisel «võiduparaadil» ja sellele järgnenud hämamine. Mäletan, et kui Arnold Rüütel presidendiks sai, siis juba me ühe sõbraga arutasime, et Lennart Meri seatud latti suudab siinamil ületada vast ainult Toomas Hendrik Ilves. Kahjuks oli härra Ilves tükk aega selles küsimuses enam kui tõrges. Õnneks mõtles ta siiski ümber.

Taustaks: Helium Vola «Omnis Mundi Creatura»

3 comments:

Anonymous said...

Kas sapikaotamisest oli vähe?

Anonymous said...

Täitsa nõus, Jürka.
Ilves on parim lahendus. Mu mees Justin ka just blogistas sel teemal inglisekeelsetele lugejatele http://palun.blogspot.com/

PS ja edu sulle sapitult elamiseks ;)

kivisildnik said...

no pasaran, riigikogu kommarid ei lase teda eales läbi, oopis teise maffia mees