4.4.05

Resident Evil: Apocalypse (2004)




Kui see film oli paar nädalat maailma kinodes jooksnud ja mõõdukat kassat teeninud, siis hakkas ka üks suuremat sorti hädaldamine, et kuipalju see film ikka esimesest viletsam on. Samas tundus see nutt ja hala sedavõrd alusetu, et kui seda DVD-d müügil nägime, siis kohe kahtlusteta selle ka ostsime. Nüüdseks oleme naisega seda DVD-d paari nädala jooksul vähemasti kolm korda vaadanud ning leidnud, et pole see «Resident Evil: Apocalypse» millegi poolest halvem esimesest filmist. Ikka seesama nonstop vägivald. Minuarust näitab taset juba seegi, et filmi vaatab ka Krafinna, kes üldiselt splatteritest ja zombiefilmidest eriti ei arva. Eriliselt muhe oli see larakroftilik Jill Valentine, kes tundus alguses vägagi raju tegelasena... kuid siis lendas tsiklil kohale Alice (= Milla Jovovich) ning kohe sai selgeks, et kuskohas see jõu õlg siis on. Tundub, et selle filmi «kriitika» on põhjustanud taas miski produtsentide rumalus, kes arvasid, et kui menuka esimese filmi järjele n korda rohkem raha sisse kühveldada, siis peab ta ka n korda rohkem raha tagasi tooma. Enamjaolt nii ei juhtu ning siis ongi aeg hädakisa tõsta, et film on läbikukkunud.

Taustaks: Diary Of Dreams «Oblivion»

3 comments:

Anonymous said...

hmm, non-stop actioni kohta isegi ei olnud see minu arust väga hea film. näiteks "blade" meeldis mulle rohkem. ja "the one".
ultra-cool trippy combat mode :P

Ulmeguru said...

Loomulikult on olemas märksa paremaid filme... isegi vist sellessamas kategoorias... kuid paadunud doomerina hindan ma sellist ebaelulist vägivalda ekraanil... minuarust olid filmi tegijad väga hästi tabanud ära teatava arvutimängulikkuse... kõik need lollid ja ebapraktilised riided tibide seljas... ja siis veel see happy violence...

Anonymous said...

ei loomulikult. sellised filmid on vahel väga vahvad. peaks vaatama kas esimene osa on äkki parem