9.6.07

Mida tegi Heti Tulve?


Seoses hiljuti nähtavaks tehtud Blog.tr.ee viimase 3 kuu TOP 100-ga, mis tegelikult on vaid viimase kuu TOP ja kus ma olin hämmastavalt kõrgel kohal, kiikasin ma oma blogi counteri statistikat.

Oh, õudust!

Heti Tulve on tagasi!!!

Viimase viie päeva jooksul on mu blogisse 75 korda tuldud Google'i otsinguga, 61 korda siis isikute linkidest ning ülejäänud tabeli positsioonid hõlmavad mu tuttavate blogid (kus ma käin ise ka kommenteerimas) ja blog.tr.ee (ehk siis minu erinevad postitused seal).

Populaarseim otsingusõna on olnud Heti Tulve, mille kaudu on viimase viie päeva jooksul tuldud mu blogisse 42-l korral. Heti Tulveni jõudsid ka need neli õnnetut umbkeelset naturisti, kes kasutasid otsingusõna «alasti».

Külastatud lehekülgedest on teisel kohal postitus «Alasti Heti Tulve» ja kuuendal «Anatoomia eri». Olukorra kurbloolisus seisneb selles, et need postitused pärinevad eelmise aasta 2. septembrist ja 14. maist.

Tekib küsimus, et kas Heti Tulve on taas millegagi hakkama saanud? Või ta ongi selline igipopulaarne kuju? Samas pole ju Heti Tulve populaarsus siin blogis esmakordne. Olen sel teemal kirjutanud eelmise aasta lõpul, et «Kes ja miks käib?» ja ka Kivisildnik on sel teemal ilkunud, et «(:) ulmeguru on geenius». Sellises valguses võib tõesti tekkida küsimus, et kas Heti tulve ongi kogu aeg sedavõrd populaarne, et kolmandik mu blogi külastajatest on miskid pervarid..?

Taustaks: Malaise «Until the End of Time»

4 comments:

kaaren said...

mix mureceda asja p2rast, mille asjaosalised ei murece? elik q inimesed sh mina kylastan sinu blogi teiste kaudu, siis sellep2rast, et see on hyva lugemisvara. omaenda blogi ei pea sulle lugemisex saata piisavalt vingex:))) keda huvitab h. tulve, see ostab s6nniqlehte, aga mitte ei oci keerulisi mitmes6nalisi lauseid t2is blogi:)

Anonymous said...

No Heti on ju ilus tüdruk ja ma ei saa aru, miks peaks tema paljastava pildi vaatamine näitama, et vaataja on pervar? Võib-olla oled sa ise puritaan.

Ulmeguru said...

Miks mind see Heti Tulve küsimus jätkuvalt hämmastab?

1) Minuarust on Heti Tulve suvaline kuju... st. pole miski oluline tegija...

2) Isegi kui Heti Tulve on kuulus, et kas ta keha on kuidagi teistmoodi, kui anonüümsel pornolehe pildil olijal?

3) Minuarust on Heti Tulve kole.

Andreas Prausen said...

Jah, kahjuks on Eesti nii väike, et siin on ka kõik suvalised "kuulsused". Vaatasin just ükspäev Nelonenist 4D dokumentaali suurte peenistega meestest ning seal kutsuti asju õigete nimedega: inglise keeles minor celebrity ja soome keeles pikkujulkkis. Peaks eesti keeles ka propageerima selliste tüüpide kohta mõiste pisikuulsus või veel parem, tähtsusetu tuus, kasutamist. :-)