2.9.06

Alasti Heti Tulve


Olen käesoleval nädalal sattunud mitmes blogis arutlustele, et milliste jaburate otsingusõndadega inimesed antud blogisse satuvad. Vaatasin ka siis huvipärast selle blogi counteri statistikat ning täitsa naljaks oli.

Et «ulmeguru», see on elementaarne. Kummastavana mõjub aga juba nädalajagu toimuv aktiivne otsing «hukkunud alpinisti hotell DVD»... kui need otsijad satuvad lugema, siis ütlen, et minuteada pole sellest filmist DVD-d.

Kõik rekordid löövad aga otsingud «kroonika heti tulve» ja «alasti heti tulve»! Ei teagi, et miks tüdruk sedavõrd populaarseks on saanud? Et oli taas kusagil püksata? Või põhjuseks koos pangaröövliga juhitav uus telesaade?

Eks Heti Tulvet ole põhjust siit blogist otsida küll, sest siin on postitus, mil pealkirjaks «Anatoomia eri» ning tütarlaps on pälvinud vist äramärkimist ka oma muusikateemaliste sõnavõttude tõttu. Et aga kodanike otsingud asjata poleks, siis sai ka see post tehtud... eks ma saan niimoodi ka pisukese satisfikatsioni selle eest, et mina pean kannatama filmide vahel pesumodelli ja pangaröövli reklaami. Eesti elu ja tema kangelased.

Taustaks: Gothic Sex «Abyss Of Glory»

2 comments:

Pahainimene said...

Nähh, aitäh Jyrka :)
Nägin kah lõpuks siin selle kuulsa pildi ära :P

Ulmeguru said...

Polnudki varem näinud?

Noh, sel juhul omab mu blogi suisa rahvavalgustuslikku alget...