23.3.06

Masendav Mailis


Üldiselt ei tegele ma oma blogis ajalehtede refereerimisega, aga tänane «Eesti Päevaleht» lõi mind kahe nupukesega suisa pahviks. Ausõna, ma arvasin seni sellest väljaandest paremini...

Kõigepealt lajatati nö. olulise uudisega, et «Mailis Repsil sündis tütar», mille meeleolu tuletas meelde nõuka-aegseid nupukesi kosmonautidest orbiidil. Kuna haridus- ja teadusminister on tark, andekas ja asendamatu, siis paisati rahva ette ka uudis, et «Kiire töö ei luba Repsil lapsepuhkust võtta». Minuarust tuleks sellist ema arstile näidata... noh, sellisele, kes ajutegevust ja üldist vaimset seisundit uuriks. Ma ei saa aru, kas Mailis Reps ise arvab nii rumalalt... või on see parteilise truuduse eriti värdjalik avaldumisvorm. Sellest ma parem ei räägi, et Eesti haridusel ja teadusel läheks kindlasti paremini, kui minister Reps ministeeriumist eemal viibiks.

Taustaks: :wumpscut: «Mother»

3 comments:

kivisildnik said...

loomakitse seltsile meilisid?

Veidi Roheline said...

Ma puhtjuhuslikult sattusin eile pisut põhjalikumalt lehti lugema (PM, SL, Delfi) ja ühe päeva lehed ajasid ika ka kapitaalselt sita keema. Mõtlesin ka blogis kommenteerida, ent ei viitsinud. Mis oli? Oligi Mailis Masendav, Tallinnaviletsuse infoturve ja läpakakontroll ning Pärnu linna mainekujundusprojekt. Eriti viimase osas pani irvitama moment, kui Viisitamm esmalt keeldus SLile kommenteerimast, kuid tunde hiljem helistas ise tagasi ja palus küsida. Tea kas oli lihtsalt überpikk juhe või võttiski noormees vahepeal mõne maineguruga konsulteerida: "Appi SLeht helistas, nad on nii pahad, ma saatsin nad pikalt, mis ma nüüd teen?"

Ragnar said...

Repsist... mis muud kui et tunnen kaasa tema lapsele.