8.12.08

Ennast rahuldades mõtle Lainele

Pidasin vajalikuks levitada!
Kõigepealt tekst ise (originaal: rada7)...
Allpool ka midagi minult...


Ma loen Laine Jänese tekitatud teksti ja kujutan vaimusilmas ette kibestunud, kättemaksuhimulist krõhvat, umbes sellist aparatšikut, keda Mihkel Raud oma memuaarides kirjeldab, kes kiusas keni noori muusikuid puhtast elupõlisest rahuldamatusest. Ja siis ma näen mõne artikli kõrval naeratava Laine pilti ja mõtlen: milline sümpaatne ja sarmikas küps daam! Mis tal küll hakkas? Misjaoks ta peab tegema, seda, mida on otsustanud teha? Millised tumedad, ebamaised jõud on MILF-ministri enda võimusse haaranud? Ja kas poleks võimalik asjade praegust käiku siiski kuidagi muuta?

Täna hommikul käis mul peas klõps! Pole eriline saladus, et seksuaalmaagia on üks lihtsamini praktiseeritavaid ja samas suhteliselt tõhusaid meetodeid reaalsuse painutamiseks oma suva järele, eriti kui seda teha koordineeritult ja massiliselt. Autori algatatud wankathon lugejate seas päästis kultuskoomiksi "The Invisibles", ansambel Kiss tagas albumite müügiedu maagiliste nestete -- vere ja sperma -- tilgutamisega trükivärvi sekka; Kuratino viitas siinsamas foorumis hiljuti mingile bändile, mis palub fännidelt abi plaadi kujundamisel, et nad onaneeriksid ja ennast seejuures pildistaksid ja pildid bändile saadaksid... Ja lõppeks, proovimine ei maksa ju midagi ning võib olla uudne ning üllatavalt meeldiv kogemus!

Järgmine kord ennast rahuldades mõelgem Laine Jänesele! "Energiate koondumise hetkel" suunakem oma heasoovlikkuse ja armastuse vaimne vektor Laine poole ning kinnitagem sihtmärk, manades silme ette jänese tootemimärgi... (Kui ma oskaks joonistada, siis ma näitaks, milline see on. Samas võib kinnistava sümbolina kasutada ka Merkuuri märki, sellel ka jänesekõrvad küljes.)

Kvantmaagilise protsessi käivitamiseks on vajalik veel üks suunatud tahtepingutus, millega peaks kanaldatud loovenergia vagu süvendama, et taig ikka kindlamini korda läheks. Parim viis seda teha on anda oma soovide sihtmärgile teada, mida tal oodata on, ning seda võimalikult loomingulisel moel. Literaadid-sõnasepad: saatke Lainele kirglik armastuskiri ja/või pühendage talle sensuaalne poeem; ansamblid: looge Lainest lembelaule, mis jõuavad raadiote edetabeleisse ja ringiga ka ministritari kõrvade vahele; kunstnikud: maalige Lainest erootilise laenguga maale, vormige iharaid kujusid, koostage videokollaaže, milles mängite läbi tantristlikke rituaale, milles üks partner on Jänese maskiga, jne, jne. Laske vaimul vabalt lennata, tehke ettepanekuid siiasamma foorumisse.

Ja nii iga päev, kuni asjad paremaks lähevad. Lihtsalt kirja kirjutamine, paistab, ei aita, isegi kui koguda sinna alla sügavalt kaosemaagilised 23 allkirja. Ning tordiga loopimine madaldab ka loopijat ning viib diskussiooni lasteaia tasemele.

Kui Jänese barjäärid nõnda murrame ning kauni printsessi poliitneeduse lohe kammitsaist vabastame, võime ette võtta järgmise, juba karastunumat-kogenumat panust nõudva mutrikese Riigiaparaadis, näiteks Jürgen Ligi!

* * *


Pidasin ka omalt poolt vajalikuks seda teksti levitada, sest:
  1. selle on tinginud valitsejate väärakus
  2. see on tõesti vaimukas
  3. mul on mõningatest asjadest tõesti villand saanud

Põhjuse(d) leiab siit:
  1. Tulumaksuseaduse, käibemaksuseaduse ja riigilõivuseaduse muutmise seadus
  2. Hääletustulemused: 19. XI 2008, kell 15.44

Olukorra hinnang – (:)kivisildnik: Ajupehmenemine ja väärtused

Taustaks: Gothic Sex «Laments»

4 comments:

Morgie said...

mmmm... idee on hea ja kahtlemata rahvast liitev, aga mind huvitab, kas naine võib kah selle tegevuse juures lainele mõelda või peaks pigem mõne meessoost poliitiku sihikule võtma? kumb oleks targem tegu?

Sprot said...

Kas see sperma ja verega albumi kaan ei olnud mitte Metallica Loadi oma?

Ulmeguru said...

2 Morgie

Ürituse idee autor kirjutas nõnda:
«Oo jaa! Mis näitab, et aeg on selliseks aktsiooniks küps ja ainuõige ja vaat' et viimane. Ma arvan, et Palmaru valitsusajal poleks mulle midagi sellist pähegi tulnud...

Aga levitage siis üleskutset kummalistes kohtades ja saatke sõpradele ning külvake seemet; käed külge ja tegudele! Tõestagem, et eestlased on ka praktikas nõiarahvas, ning meie taig on midagi enamat kui mingi pseudomütoloogiline taarakummardamine ja kord aastas rabas mütates seotuse tunnetamine Emakese Maaga. Hea Metsaisa on saatnud Eesti kultuuri edendama Jänese-arhetüübi, ning Jänes on, teadagi, pöörane trickster. Me peame Lainele meelde tuletama, kes ta Tegelikult on, äratama uinuva Metsalise.»

Et keskendugem esialgu siiski Lainele...

2 Sprot

Ei oska öelda, sest Metallica ja nende looming pole mu tugevaim külg...

Ray D. Noper said...

Metallical oli kaanepildil lihtsalt kujutis, Kiss aga laskiski segada antud osiseid väidetavalt trükivärvi sisse... Tont seda muidugi teab, kellel on mõni sobiva ajastu Kissi originaal võib proovida UV-lambiga CSI-d teha :)