10.11.08

Eile algas jõul



Läksin eile enne tööd oma normikoolat ostma ning tuvastasin, et jõul on juba alanud... sel aastal siis taas varem... noh, et tavaline Coca-Cola on müügist maha võetud ja asendatud jõulujälkusega.

Ei hakka end kordama, vaid viitan kahele eelmise aasta postitusele: «Coca-Cola jõulujälkus» ja «Ma olevat Coca-Colat sõimanud».

Ma ei nõustu endiselt sellega, et need joogid on täpselt sama maitsega, aga isegi kui oleks, siis ei saa ma ikkagi aru, et miks ma pean ostma miski värdjaliku jõuluvana pildiga toodet... kas kõik muud kujunduselemendid on novembrist jaanuariani tõesti keelatud..? Sealjuures on see CC Jõuluvana üks eriliselt imal kuju.

Taustaks: :wumpscut: «Torn Skin»

7 comments:

irve said...

No kui tahad tõeliselt jälki kokakoolat, võta seda Hesburgeris. Maitseks nagu midagi täiesti uut.

Ulmeguru said...

Hm, seda jälkust tasuks isegi proovida... niikuinii on provintsipealinna esimesest burksikohast muljed saamata...

E:r said...

Euronicsi veebis oli jõulukampaania bänner üleval juba 8. oktoobril (kirjutasin sellest - (http://rings.pri.ee/wp/?p=525)). Masendav.

Mutt said...

Üldiselt kõigub CC maitse ka niisama, jõulust sõltumata. Olen vahel ikka tõsiselt lahjat (aga ülimagusat) kraami saanud. Mõnikord on kohe petetud tunne olnud, et lähen ostma coca-colat aga saan mingi suvalise suhkrujoogi.

Anonymous said...

Transport ja ladustamine on kõigi Eestis müüdavate jookide kaks põhilist problat. No ei raatsi meie omad seda õiget temperatuuri hoida -- eks lõpuks ostetakse kõik ära ja kasumimarginaal jääb igal juhul sisse.

Anonymous said...

Baikal on ikka pagana hea jook, olen isegi hakanud vana karastusjoogivihkajana seda jooma viimasel ajal.
Teinekord kui Saarde satun, pakin õige mitu pudelit külakostiks kaasa.

Lauri

Ulmeguru said...

Baikal on meil Selveris müügil, aga mitte kesklinnas... ja mina töötan kesklinnas... seepärast ma CC-d joon...