2.9.07

Telekava probleem


Huvitav, et kes oleks see hea inimene ja ütleks, et mis filmi ma täna hommikusöögi kõrvale vaatasin?

Tegu oli mõistulooga lastele, kus näidati inimese eluteed. Filmi omapäraks oli see, et hirm, armastus, kahetsus ja ülejäänud mõisted olid personifitseeritud konkreetsete näitlejate/tantsijatega. Et siis peamiselt lummava visuaaliaga tantsufilm..?

Filmi näitas TV3, aga üheski telekavas (ei paberil, ei wõrgus) seda pole. Ilmselt oli tegu lühema filmiga (kestvus circa 30-40 minutit) ning näidati seda alates poole kaheteistkümnest ja järgmine saade oli miski «Malev». Kas oli saatekavas muutus, või oli see kavasse kirjapanemata jäänud?

Kõige eelnevaga seoses meenus taas ka see värdjalik tõsiasi, et enamikes wõrgus olevates telekavades pole võimalik takkajärgi teada saada, et mida sa just äsja vaatasid... kõik need telekavad näitavad vaid ekraanil olevat ja tulevasi saateid. Rääkimata sellest, et hoolimata asukohast wõrgus on tegelikult tegu ühe ja sama telekavaga.

Taustaks: The Neon Judgement «TV Treated»

3 comments:

Anonymous said...

Meenub, et nägin suvel samasugust asja, autoriks oli märgitud Cirque de Soleil. Asja uurides ilmnes, et tegu on Kanada tsirkusetrupiga, kes on väidetavalt prageuses tsirkusemaailmas revolutsiooni teinud ja kogu kupatuse uuendamisele alusepanija.
Tegid päris hämmastavaid trikke küll. See oli ikka seesama, kus vahepeal kõnniti mingite kobrulehtede peal ja paar tüüpi väänlesid üksteise kukil nii, et minu arust oli see ilma lakkekinnituvate nööride abita täiesti võimatu?

Lauri

Ulmeguru said...

Jah, ongi nii ning IMDB-st sain ka konkreetse filmi pealkirja ... «Cirque du Soleil: Journey of Man» (2000).

Tänud!

kivisildnik said...

kui ma ei eksi siis on sama trupp esitanud kusagil kasiinokeskuses veenva pornograafilise vaatemängu