28.9.07

Imen nüüd vilinal ...


Sõprade/tuttavate soovitusel/pealekäimisel registreerisin ka ennast lõpuks Blog.tr.ee kasutajaks ja valideerisin ka oma avalikud blogid. Samuti tegin uue kanali, Ulme nimeks.

Olen siin öelnud palju kurje sõnu Blog.tr.ee uue kujunduse/arenduse teemadel. Samas ei näe põhjust öeldust taganemiseks, eriti tänase registreerimise/valideerimise valguses. Eriti halvasti tahaks öelda Blog.tr.ee KKK kohta. Ega minimalistlikumalt vist enam ei saanud..?

Taustaks: VNV Nation «Kingdom»

5 comments:

Manjana said...

kas tõesti ühtegi ulmeteemalist blogi rohkem pole kui "guru" omad? ...
ai-ai-ai

Ulmeguru said...

Eks Sa pead pereringis selle teema üles võtma... :)

Andreas Prausen said...

Täiesti juhuslikult märkasin selle kanali teket ilmselt kohe peale loomist ja panin end sinna kirja.

Aga mulle meeldis Blog.tr.ee eelmise versiooni sildipilv rohkem - seal oli neid "ulme" märksõna kasutavaid blogisid ikka rohkem, kui kolm...

Ulmeguru said...

Selle kanaliwärgiga on nõnda, et ilmselt ei taha iga inimene end väga üheselt defineerida...

Minul isiklikult olid küll väga suured kahtlused/kõhklused, enne kui ma end liitsin nii kirjanduse kui ka filmi kanalitega, sest mul pole kumbki blogi üheselt ei kirjandus- ega filmiblogi.

Tõttöelda tuli filmikanalist Trashiga juttu ning tema arvas, et ma võiksin küll end sinna möllida... ideaalis oleks ma sinna liitnud vaid vastavad labelid...

Andreas Prausen said...

Täpselt nii! Kirjanduse alla panin ennast suht julgelt kirja. Siis ulmekanalit veel polnud. Ennast sealt ära võtma aga ei hakka, sest ka ulme on kirjandus, eks! ;-)
Kuid loomulikult eelistaksin ka mina seda, et minu "tehnika" ja "mängud" tagidega postitused sinna ei potsataks. Paraku imeb Blog.tr.ee täpselt nii palju, et sellist võimalust seal pole.