31.10.05

Sampler «Gothic Love Ballads»




Eks üldiselt on sellised plaadid ühed muusikatööstuse nurisünnitised... noh, et mille pealkirjas sisalduvad sõnad «love» ja «ballads». Vastavalt tasemele on seal siis kolmandik kuni pool mahtu täidetud esmaklassilise temaatilise materjaliga ning ülejäänud osa mahust katab õlgukehitamapanev musamört. See «Gothic Love Ballads», mille ümbrisel ilutsevad veel ka kirjad «Bikersound» ja «B Sound» on oma liigi väärikas esindaja.

Alustaks kujundusest (klõpsa esimest pilti), mis on säherdusele tootele omaselt püüdlikult kiimaline... sedavõrd püüdlikult, et igasugune himu kaob, armastusest rääkimata. Sedapuhku siis selline nö. pooles vinnas pehme porno... noh, et seda tsiklistid ostaksid.

Tüüpiliselt on sellel duubelplaadil (klõpsa teist pilti) hästi palju nii nais- kui ka meessoost halavaid metallurge. Hämmastavam on hoopis aga see, et plaadil on kümmekond artisti, kes ka suhteliselt rangelt piiritledes gooti subkultuuris vägagi sees on. Suisa paranähtuseks võib pidada aga näiteks Phillip Boa And The Voodooclub ja This Mortal Coil osalust, sest vaevalt nüüd mõni tsiklist sedasorti muusikat kuulab!? Eks tracklist ole pildil kenasti näha ning igaüks võib ise oma arvamuse kujundada. Mainiks küll seda, et lisapunkti teenib album Rammsteini loo eest!

Hinnang: album on parem, kui kujundus lubab. Õnneks ei pea ma seda kujundust niiväga jõllitama, sest plaadi tõi mulle usin eeslike...

Omaette küsimus, et kas kogumik ongi Ukrainas kokku pandud või ostis selle keegi Ukrainas ja riputas siis wõrku? Küsimuseks see ka jääb, sest tegu pole sedavõrd olulise albumiga, et ma hakkaks veel miskit detektiivitööd tegema.

Taustaks: Rammstein «Wilder Wein (Demo-Version

2 comments:

Anonymous said...

Haha...maailm on ikka väike. see üllitis vedeles ühes ftp serveris, kust ma ta ükskord rõõmsalt alla laadisin. Oli korralikult ripitud koos kaanepiltidega ja puha. Naljakas, et selline selgete piraatlustunnustega plaat seal üldse üleval oli, sest tavaliselt sinna selliseid asju ei panda.
Aga ju siis on see teistelegi positiivse mulje jätnud ))

Ulmeguru said...

Eks esitajad ole kõik suured nimed ning samas on seal suisa materjali, mida artistide aastaplaatidelt ei leia...

Aga wõrgus leidub igasugu naljakat kraami... olgu siis leiukohaks mõni ftp või usina eeslikese rännurada...