22.3.11

Eelmisel nädalal Tartus

Eelmisel nädalal oli selline harukordne olukord, kus me kalli kaasaga olime kodust ära pea samapalju aega, kui olime kodus...



Ülalpool siis põhjus, et miks me pool nädalat kodust eemal olime... antud eelteade pärineb Tartu Postimehest ning põhjuseks oli siis Krafinna luulekogu ja teiste kirjastuse Ji raamatute ning trükikoja Gutenbergi pojad esitlus.

Et siis sõitsime esmaspäeva õhtuks Pärnusse, võtsime hommikul autole veel (:)kivisildniku, Kaupo Meieli ja Karol Kallase ning asusime Tartu poole teele. Vahepeal sai miskist külapoest ka varusid täiendatud ning sellega seondub tarbijahoiatus... mangosiider on rõlge toode... Tartus sai siis esitletud ja kõike muudki tehtud.



Tartu Postimehes ilmus ka üritust kajastav «Loomerahvas trükib ise oma teoseid, nagu tahab» ja kohalikus lehes Meie Maa ka Krafinna-teemaline «Ilmus «Teki all ja köögikardinate taga»».

Ülalpool on näha siis Krafinna luulekogu «Teki all ja köögikardinate taga» kaas ning see Tartu üritus tuleb homme Tallinnas kordamisele. Kohaks kirjanike maja ja toimumisajaks kell 18.00.

Taustaks: Frank The Baptist «If I Speak»

No comments: