20.6.06

Sõpaka võit


Pühapäeval lõppes käesoleva telehooaja Eesti Muusika Karikas. Saatesari päädis kollektiivi Sõpruse puiestee võiduga, teise koha saavutas J.M.K.E.

Kindlasti on mõnel kodanikul ja samuti saatesarja tegijatel asja kohta teistsugune arvamus, sest isegi võiduraha jagati teisti... kuid asjad on just täpselt nii nagu ma ütlesin, sest näiteks jalgpallis ei pääse küll kolmanda koha mängu võitja esikohamängu ning jäägu selline loll lahendus saate tegijatele igaveseks häbiplekiks. Oleks ma pisut paranoidsem, siis kahtlustaksin suisa vandenõud!

Taustaks: Sõpruse puiestee «Jäätisekohviku ees»

3 comments:

Anonymous said...

mis selle rahaga siis tehti, ma ei vaadanudki.

Anonymous said...

imelik, ma täna lehest lugesin, et TTÜ meeskoor sai nii karika kui papi, mis toimub?!

Ulmeguru said...

Toimub tavaline jama eesti moodi...

Kaks võitjat said saates kokku: Sõpruse puiestee võitis, J.M.K.E. kaotas. Kõik oli selge.

Saate tegijatel oli aga mingi keerukas süsteem välja mõeldud, kus nüüd võidusaates osalenud pidid taas kokku minema miskite kaotajatega. J.M.K.E. sai kokku miski paranähtusega Elav Legend ning Sõpruse puiestee selle kooriga. Jabur oli just see, et Sõpruse puiestee oli juba üks kord seda koori võitnud... niimoodi võib lõputult võitjat kaotajatega kokku lasta, sest eks lõpuks ikka tšempion väsib ja komistab...

Samasuguse loogika järgi peaks ka jalgpallis MM-i esikohamängus osalema näiteks meeskond, kes veerandfinaalis välja langes ning meeskond, kes peaks osalema esikohamängus peab mängima hoopis pronksimängus miski kaotajaga, sest tema finaalikoht on antud juba mingile teisele kaotajale.

Susserdamine on asja nimi...

Villu ütles õieti, et Sõpruse puiestee on võitja ja J.M.K.E. sai teise koha. Nüüd aga toimub raha jagamine.

Pööblile selline susserdamine muidugi sobib, sest ega punkbänd ei saa ju parim olla ning veel vähem saab olla see parim Sõpruse puiestee, sest sellist bändi ju keegi ei kuula.