19.12.09

Loomad tubases arestis

Milline on kassi- või koeraomaniku hommik? Mõnus hommik on see, et kui loom on kaisus ja laseb sul rahulikult magada. Vähemmõnus hommik on see, et kui ärkad selle peale, et loom tahab tungivalt õue. Tänane hommik polnud ei mõnus, ega ka vähemmõnus... kummaline oli.




Avastasin hommikul ärgates kassid hoopis kabinetist. Põnn (see, kes ülemisel pildil) kaevas midagi ukse taga nurgas ning oli ääretult ametis. Lõvi kiibitses eemalt. Unisena ei saanud ma algul üldse asjale pihta...

Mingi aja pärast saabus selgus: Põnn oli hiire kinni püüdnud ja mängis tollega. Lõvi ootas oma järjekorda.

Mingil hetkel kaotas Põnn justkui huvi ning kohe hakkas Lõvi urisema, hiir sai hambu võetud ja minema tormatud. Hetk hiljem oli teisest toast kuulda hiire surmaeelset piiksu ja siis juba kontide raginat. Viis minutit hiljem öökis Lõvi ka värskeltsöödud hiire välja.

Pisut pikaldane Põnn käis veel mitu tundi kabinetis uurimas, et kuhu see hiir nüüd jäi...



Ma ei tea, et kas kusagil põranda all veel mõni hiir on? Lõvi oli igatahes õhtul taas köögipõranda serval varitsemas.

Tegelikult on see suur lumi kassid koduaresti sundinud ning eks nad siis otsivad omale miskeid meelepäraseid tegevusi. Lõvi näiteks vaatas täna pealt, et kuidas ma sedasama blogiposti siin kirjutan...



Koer ei taha üldse minna ilma tungiva vajaduseta õue... ainult väga suure hädaga. Kassid paar korda päevas ikka käivad kontrollimas, et kas see valge jälkus on juba kadunud, aga enamjaolt on ka nemad toas.

Taustaks: The Cure «In Your House»

No comments: