17.12.09

Lumi põlvini

Taaskord võiks öelda lause: «Talv tuli ootamatult!» Tegelikult ei tulnud... lumi tuli ootamatult... õigemini, et lume kogus oli ootamatu...



Pildil siis kenasti näha me lummemattunud punane Jeep. See auto pole kunagi sedavõrd ümaraid vorme omanud, oli Krafinna hinnang.



Sel pildil siis näha õue lagedam osa ja päris ees on näha lumepanga serv. Tagapool paistab lumemütsiga raiepakk, kuna paku kõrgus on miski 70 sentimeetrit, siis peaks see lumekihi paksusest kena pildi andma. Homme muidugi sellist pilti me õue sellest kohast ei saa, sest hommikul teeb Krafinna sinna punase autoga sügavad vaod.



Kui Krafinna neid pilte tegi, siis tundus koeradaamile, et ta tahaks ka õue minna... hüples siis teine paar meetrit Krafinna jälgedes ja otsustas, et antud elamus on siiski liialt radikaalne.



Lumi on ilus ja puha, aga puukuur asub majast üsna kaugel. Tuli lumelabidas võtta ja asuda kaevama käiku kuurini. Krafinna on tabanud mu hingetõmbepausilt enne võidukat finaali. Tõsi, ise ta kommenteeris, et ülekaaluline eskimo!



Kogu selle sahmerdamise peale otsustas ka kassidaam õue vaatama tulla, et mis toimub... kõndis väärikalt mööda värsket vagu puukuuri ning otsustas siiski, et sellise nähtavusega rajal ta pikalt olla ei taha... koos viimase korvitäie puudega tuli ka kassidaam tuppa.

Taustaks: Rammstein «Ohne dich (Mina Harker's Version)»

4 comments:

Unknown said...

Vägev! Siin on lihtsalt kylm, lund on just nii palju, et ei saaks öelda "paljas kylm".

Kalmsten said...

njaa...olen ammu juba täheldanud, et eestlased(k.a. mina ise) kipuvad sentimentaalseks kätte minema kui esimene korralik lumi maha tuleb...

Ulmeguru said...

Mis siin sentimentaalseks või midagi... sai lihtsalt Jeepi lumeläbivust proovitud ja miskeid käike käimiseks uuristatud... see esimene lumi on ilmselt ka kogu talve lumi... siin saarel vähemasti...

juurak said...

Nädalavahetusel sai kontrollitud, et naabersaarel pol'd pooltki nii palju lund. Saite vist Hiiumaa osa lumest kah endale.