17.9.09

Pärnakaid võib õnnitleda

Pärnu rahvast võib tõesti õnnitleda, sest neil on kandideerimas vähemasti üks väärikas inimene. Mitte nagu mujal, kus üks mölakas teise kukil, otsekui kirbud koera perses.



Eesti padukollane meedia on samuti järjekindel. Et kui (:)kivisildnik ja iseseisvuspartei, siis tuleb ikka miski natsiteema ka juurde pookida. Antud juhul (klõpsa pilti!) siis reklaamviide Hitleri järglaste loole. Iseküsimus, et miks üldse peaks kirjutama Hitleri järglastest?

Seda, et on olemas kodanikunimi ja kirjanikunimi, seda ei suuda siinmaine meedia vist Viimsepäeva laupäevani selgeks saada. Kivisildnik ei kandideeri kusagile, kandideerib Sven Sildnik!

Taustaks: Muse «Apocalypse Please»

2 comments:

Trash said...

See Hitleri järglaste lugu on küll juhuslik, nägin seda ise muusikaarvustusega seoses ja vaevalt Pedigreed natsidega seostada taheti.

Samas arvan, et tegid vast nalja selle seostamisjutuga.

Ulmeguru said...

Kuidas võtta... kuidas võtta...

Käisin enne selle ekraanipaugu tegemist kolm korda selle loo peal ning kõigil neljal korral oli see kapral Aadu pilt seal...

Loomulikult ei taha ma miskit vandenõuteooriat siin püsti ajada, aga kahtlusi on...

Tegelikult ei saa ma ikkagi aru, et miks on vaja miskeid kapral Aadu järglasi otsida ning veel vähem saan ma aru, et miks sellest kirjutama peaks..?