26.1.09

Tehti ju teine telekanal..?

Aru ma ei saa: tehti ju miski ETV2 spordi- ja lastesaadete jaoks, aga ikka on põhikanalil ülekanded higiste spordihärgadega.

Eriti jube oli, kui 31. detsembril teleka käima panin ja miski suusataja tagumik ekraanil viskles, saatjaks spordikommentaatori orgastilised oiged ja kommentaarid.

Ja siis see neetud iluuisutamise EM: soomlased ei näidanud seda esimesel kanalil, vaid teisel... ETV-l pole aga vist midagi näidata ning nii sai suured augud programmis täidetud taas spordiülekandega. ETV2 näitas aga samal ajal taas miskit «dünaamilist» tekstitelet.

Taustaks: D.A.F. «Sato-Sato»

3 comments:

Juurak said...

No see oli täitsa jube - peaaegu kõikidelt kanalitelt võis näha kas suusatamist või uisutamist. Ma olin hulluks minemas. Niigi vaatan telekat äärmiselt vähe ja kui mul on parasjagu sehuke tunne, et nüüd siis vaataks, millega nad mind üllatada suudavad, pole valida muu, kui nende kahe vahel...
Võehh.
Õnneks tuli miskise spordikanali pealt jalgpalli ülekanne ja mu päev sai korda. :D

Ulmeguru said...

Oeh, jalgpall! :)

Kalmsten said...

tegelikult neid higiseid spordihärgasi peab olema.
Mõtle kui nad sportamise asemel raamatuid kirjutaks vöi maaliksid, saasta oleks kordades rohkem kui seda niigi on....
Kuna blogi kommentaar läheb tasemelt ühte auku 9. klassi lõpukirjandiga kus kästi vist tuua näiteid enda varal siis katsetan..
Mingil ajajärgul tirisin kuskilt linnapealt mingise plika enda juurde puht rahulduse saamise eesmärgil ning kui ta toas rippuvat poksikotti ja seinas raamaturiiulit nägi siis küsis ta põlastaval toonil umbes midagi sarnast , et miks sul see siin on?
Kujuta ette mis saaks, kui see tsikk otsustaks ulmekirjanikuks hakata ja näiteks tänu oma kirjastajast onule neid kanaajundusi ka välja annaks...poemüüjaid on ka vaja, kuidas ma muidu oma õlled seaduslikul teel leti tagant kättte saaks.
igastahes plikale kutsusin takso järgi ja sinna see jäi...mulle ei meeldi eriti vasikaid panna, vale kasvatus vist.