6.5.08

Lõvi sai aastaseks


Meie pere noorim lemmikloom Lõvi sai täna, 6. mail aastaseks. Loomakese sünnist pajatab postitus «Keisrilõige, mis kahekordistas elanike arvu». Noorel emal Põnnil oli neli järeltulijat, aga ellu jäi neist kahjuks vaid kõige pisem, kes sai nimeks Lõvi.

Neljast kassipojast ja nende emast kirjutasin postituses «Põnn ja tema järeltulija(d)» ning korraks arvasin ma isegi, et «Lõvi on tüdruk». Valesti arvasin!

Siis sai kirjutatud, et «Lõvi on nüüd ühe kuu vanune» ning kolm kuu möödudes kirjutasin, et «Lõvi sai süsti». Umbes selleks ajaks oli väike Lõvi juba ka ema eeskujul selgeks saanud arvuti taga istuva Ulmeguru süles aelemise võlud.

Eelmise aasta augustis sai Krafinna digika ja tegi omale ka teise blogi Ja-muud-loomad. Postituses «Lõvi võttis puhkust» kirjutasin ma aga kassipoisi esimsest suuremast hulkumisest.

Isasele kassile omaselt on Lõvi paras hulgus ning teeb ajuti (isegi jõmpsika kohta) üsna suuri ringe... samas meeldib talle ka koduaias nii üksi kui ka oma ema Põnni või koeraproua Lillega mängida.

Kaks päeva enne neljakuuseks saamist püüdis Lõvi oma esimese hiire. Eks varitsemine ole kasside elu ja mängude üks olulisemaid komponente, mida suurpäraselt kinnitab ka kõrvalolev foto.

Kuigi Lõvi on väga ergu loomuga kass, oskab ta suurepäraselt ka magamisest lugu pidada... tõestuseks foto, kus poisil selg vastu arvutiekraani tagakülge, eest kaitseb fantasyentsüklopeedia ja laualambi soojus teeb mõnu võrratuks.

Korraliku kassina on Lõvil ka oma konto kassireidis.

Taustaks: Siouxsie «Here Comes That Day»

1 comment:

Mari-Liis said...

Lõvi on jätkuvalt väga ilus!