29.8.06

Bermuda Triangle (1996)


TV3 paistab viimasel ajal üha enam näitavat lastefilme. Poleks ju hullu, aga näidatakse neid filme ajal, mil lapsed peaks juba magama. Sedakorda siis film «Bermuda Triangle» (1996).

Tõttöelda poleks ma seda filmi vaadanudki, sest Bermuda kolmnurk on üks viimaseid asju, mis mind köidab. Kuid telereklaamis rõhutati, et Naomi Watts mängib ning isegi Krafinna istus seepeale teleri ette.

Film ise oli lahjapoolne. Tundus, et tegijad ei olnud isegi lõpuni mõelnud, et mida nad teha tahtsid... või siis ei tulnud neil lihtsalt välja. Igatahes oli filmis elemente põnevusloost, loodusteemalisest vaatefilmist, ulmekast, draamast ja komöödiast. Einoh, ikka võib asju segada, aga kui tulemus jääbki selliste seostamatute juppide kogumiks? Seda seostamatust lisas ka see, et filmi lõpuks jäigi lahtiseks, et mis toimus... et jõuti ühele saarele, aga mis saar see selline oli jne. Seda ei teadnud isegi vist filmi tegijad..? Hea tahtmise korral oleks sellest materjalist sellise üle keskmise kogupereajaviite saanud. Ju siis polnud tahtmist, või ei lubanud oskused?

Taustaks: Area «Why Should I Worry»

No comments: