9.11.09

Jälle üks telesaade vähem vaadata

Eile õhtul tegid Eesti televaatajad taas minu elu kergemaks ning hääletasid Kene Verniku superstaari-saatest välja. Noh, mul siis taas üks telesaade vähem vaadata!

Kenest (pildi pätsasin siit) on muidugi kahju, aga võitis ta niikuinii, sest tänu saatele said paljud inimesed tema olemasolust teada. Mina sain ka tänu sellele saatele teada, et Eestis ikka on mõni tore laulja veel...

Ja see kes saate võidab, see pole ju oluline, sest eelmiste hooaegade võitjad on selles asjas ju kenaks illustratsiooniks: üks on lihtsalt igav ja teisel on hea hääl kenas harmoonias lolli maitsega. See eestlaste maitse juba on selline.







Ma ei hakka siin midagi kommenteerima, sest laulud ja särav esitus räägivad iseenda eest. Eks näitab ka laulude valik ju artisti, kuigi ma ju ei tea, et kui palju neil tegelikult seal vabadust valida on. (Meenuvad miskid lollid põhjendused, et miks üks poiss ei saanud Sex Pistolsi lugu valida...)



Igatahes on seis selline, et mina seda saadet sel hooajal enam ei vaata. Jah, seal on toredaid lauljaid, aga nii head nad küll pole, et nende pärast telekat käima panna...

Taustaks: Kene Vernik «Wicked Game»

5 comments:

Olev said...

Saate avavoorud pole mind huvitanud. Nüüd Kene lahkudes ei tekigi nagu huvi vaadata? Kurvaks teeb vaatajate hääletamise otsus. Liigne omanäolisus sai saatuslikuks? Aga kui vaatajareitingud langevad tuuakse Kene äkki tagasi? ;)

Ulmeguru said...

Ma lugesin täna hommikul miskeid kommentaare: see oli ikka tõeline klassiviha... :)

Lauri said...

Hehe, see Kene ju ei pidand üldse viisi vaid ulgus nagu katkine grammofon.
Aga no ma olen ise seda saadet kahel korral poole silmaga üldse vaadanud - ja sedagi mitte väga omal tahtel - nii et mis mina ka tean. Ei huvita, kes võidab või kes kaotab, nagu Jyrka siin juba on öelnud, kes sealt saatest ikka väljuvad - mingid hallid keskpärasused, kes kaovad ka üsna kiiresti.

Ulmeguru said...

Noh, see viisipidamatuse jutt on üsna tavaline kriitika jah Kene aadressil... kui ta tõesti viisi ei pea, siis ei pea ta seda mõnusalt... ma olen sellist viisipidamatust nõus veel ja veel kuulama... lihtsalt Kenes on seda, mida praktiliselt üheski Eesti lauljas pole: artistlikkus, emotsioonid, hea maitse, energia, jne jne jne...

Aga eks maitsed teadagi...

Ilme U Nugis said...

Kene laulis tõesti iga kord mingil määral viisist mööda, ses mõttes oli ta tehniliselt kõige nõrgem. Aga ikkagi minu kindel lemmik ka! Tema viisipidamatus ei olnud seda sorti, mida mõned laulutunnid parandada ei suudaks, aga staari oli temas raudselt kõige rohkem. Kahju jah, loodame, et ta ära ei kao.