9.8.08

Kuidas eemaldada mõnd lemmikblogi?


Tekkis küsimus, et kuidas on võimalik eemaldada oma blog.tr.ee profiili lehelt mõnda lemmikblogi? Ei, ükski lemmikblogi pole mul mittelemmikuks muutunud, aga nimekirja etteotsa on ilmunud miskid kolm tšombet...



Vaat selline pilt! Ma umbes aiman, et mis need f-blogid on... need peaks olema kolm kamraad Nuxxi blogi, mis mingil põhjusel mul nimekirjast ära kadusid ja mida ma eile õhtul uuesti lisasin. Küsimus aga jääb, et kuidas ma need f-blogid sellelt lehelt minema saan? Blog.tr.ee KKK sellele vastust ei anna. Oskab keegi aidata..?

Taustaks: Loits «Öölaul»

10 comments:

Kaamos said...

Sjgelle õpetas kunagi mind seda tegema (just selliste kummituste pärast), teen kopipasteedi:

Ma võin Sulle veel õpetada, kuidas Sa lemmikblogide viited saad ära kustutada. Ribaga ühel joonel lõpus on tärn, peab selle peale vajutama, ja siis kustub ära, kui järgmine kord profiili lehe peale lähed.

Tsitaadi lõpp.

Ulmeguru said...

Oleks see nii lihtne... ma proivisin seda juba eile õhtul ning nüüd uuesti... ei mõika...

kukupai said...

See oli minu õpetus ja sealt on üks lause välja jäänud: kui tärnile vajutad, siis vajuta ka delete-nuppu. Mul järgi proovitud, vahepeal pead mõnel teisel lehel käima ja siis uuesti profiili minnes on kadunud küll. Minul need kustutatud tagasi ei tulnud,

Kaamos said...

Ups (Sussaanini mängimise pärast) ja vabandust, kui õpetuse autoriga puusse panin. Ausõna, mulle õpetas Sjgelle...;=)

kukupai said...

Eks see õpetus niimoodi rändama hakkas, ma olin ise sama asjaga kunagi hädas, ei osanud kuskilt nõu küsida ja siis katse-eksituse meetodil avastasin selle nipi. Nüüd juba mitugi korda kasutatud ja kohe lähen veel tegema, mõned blogid on ilmumise lõpetanud :(

Ulmeguru said...

Kõik see on ilus, aga minu arvutis sellest soovitusest kasu pole...

Kaarel said...

See on ju elementaarne, et kui lemmikuks lisades vajutate tähekesele ja see täitub ning blog on lisatud lemmikutesse, siis uuesti vajutates täht "kustub" ja blog on eemaldatud. See ei ole ju mingi raketiteadus.

Ulmeguru said...

Minu masinas see küll elementaarne pole... on proovitud igatpidi, ei kao need «blogid» lemmikutest...

Nuxx said...

Tere Jyrka.

Kuule vbla on erandjuhtum, sest ma ise palusin blog.tr kuttide käest, et mu asjad seal keskonnas ei oleks nähtavad. Ulme.ee näiteks ja filmisõbrad mõned, kes on linkinud on okei, väike seltskond, pole probleem a see blog.tr on liiga suur mu jaoks, hõlmamatu lausa. Et, vbla nad tegid ( ma ise loodan ) kohe konkreetse scripti või midagi ja mingid nähud on nüüd millega sa pead vaevlema.

Ulmeguru said...

Hoi, Nuxx!

Ma proovisin sealt lehelt ka katseks mõnd teist blogi eemaldada... ei õnnestunud! Seega, dõunt põe!

Ei õnestunud koduarvutis, kus on mul win2000... ega ka tööl, kus XPerverssus. Proovisin mõlemas kohas nii tulirebase kui IE-ga..?

Miski tšombe.