7.1.08

Teadmata moel raseerivad naised


Krafinna vaatab juba kolmandat korda telesarja «Lost». Kuna meil kolmas hooaeg on välja laenutatud, siis vaatab ta teist ning ajuti satun ka mina vaatama.

Mingil hetkel tekkis meil arutelu, mille ajendas John Locke'i habemeajamisstseen episoodis «The Whole Truth».

Iva selles, et kui mehed habetuvad, siis naised muudkui demonstreerivad omi perfektselt raseeritud kaenlaaluseid ning meil tekkiski arutelu, et kuidas see võimalik on? Inimesed on saarel olnud enam kui poolteist kuud ning kõik naised kenitlevad kaenlaalustega, mis on siledad kui beebi pepu. Olgu, Shannon oli blond, aga Kate? Rääkimata juba korealannast Sunist ja latiinost Ana Luciast. Olgu, järsku lennuki keskosas oli tõesti miski kast vastavaid vahendeid, aga Ana Lucia pudenes ju ookeani vaid sellega, mis seljas ning sabaosa ellujääjad olid ju ikka eriline punt kaltsakaid, kui nad põhilaagrisse jõudsid..?

Taustaks: Lola Angst «America Will Not Get You»

13 comments:

Mari said...

nad kõik olid varem läbinud korduva laserepileerimise (või mis iganes see on, mis karvad igaveseks ära tapab), heaoluühiskonnast tulnud ju, lihtne!
(ma tegelt ei vaata seda sarja, nii et pakkusin huupi, et keegi tegelanna kuskilt arengumaalt pärit pole..)

Gea said...

ja juuksed on neile aina nii kaunid;;;; balsamid-lokitangid vist olid ka kaasas...

Anonymous said...

see on ju kõigest film...

Kairit said...

Hoidke alt, innovatiivne 6-teraline Gilette varsti saadaval!
Ma ei suuda seda sarja vaadata- kõik on liiga ebaloogline, aga nalja saab liig vähe.

Ulmeguru said...

Film jah, aga mehed muudkui habetuvad ja räbalduvad... naistel on äärmisel juhul vaid pisut määrdunud näoga...

Ja rõivaid on neil ka nõrkemiseni... olgu, enamus inimesi on ühesuurused ja kasutavd surnute var, aga isegi Hurleyl on suur garderoob...

Ahjaaaa, tegelikult mind suisa huvitab, et mitu aastat läheb selleni, mil Gilette on kümne teraga..?

Anonymous said...

tähendab, meesterahvad võisid valida mitte mitte raseerida... mida sa saarel ikka mässad, eks ole. teiseks oli nugasid seal kui kui palju ja mõni teravamaks ajada, siis ajab ehk ka naisterahval kaenla alt ära. kolmandaks leidsid nad ju dharma laod, seal võis vabalt olla ka raseerimistarbeid.

minu meelest kõigi aegade parim sari, kairit, ja kui sa sarjadest loogikat (mis iganes see ka ei oleks), siis võiks vaadata midagi muud võib-olla CSI-d.

rõivaid... neil läks ju kolmandas hooajas alles mingi kolmas kuu.

mis veel raseerimisse puutub, siis mulle ei anna rahu too miski raseeritud kaenlaalustega tütarlaps (oli vist mingi nõid) selles narnia filmis.

Anonymous said...

Kusjuures lugesin wikipediast, et lost saab ka neljanda, viienda ja kuuenda hooaja.
Ootan huviga.

Ulmeguru said...

Hea sari loomulikult... ega muidu mitu korda ei vaataks ja DVD-sid ei omaks...

Ma siin ka mõtlen (kolmanda hooaja lõpu valguses), et mis seal neljandas toimuma hakkab... aga mõtteid siin esialgu väljendama ei hakka, sest kõik mu blogi lugejad pole järsku veel kolmandat hooaega lõpuni vaadanud...

Anonymous said...

Kaenlaalustega on nii, et teatav osa inimesi põeb mingit nahahaigust vms ja siis neil ei kasvagi seal midagi.

Anonymous said...

no neljas hooaeg tuleb niiehknaa... ja kui nüüd ainult need kirjanikutõprad oma jonnimise ära lõpetavad, siis peaks veebruari keskelt lahti minema.

kolmanda hooajaga on juba nii palju avatud, et mul on oma versioon kogu selle pulli kohta täitsa olemas. seda üldkontseopstiooni üldse raske ära arvata... kõiki detaile muidugi välja ei nuputa... aga jacob ja dharma initiative'ilt loori tõmbamine avas juba üsna selgelt selle, mis suunas sarja tegijad tahaksid, et vaatajad mõtleksid.

mis muidugi ei tähenda, et kaenlaaluste raseerimise teema ka sarjaväliselt mitte aktuaalne ei oleks. ei, see on ja jääb vägagi aktuaalseks teemaks.

Anonymous said...

EDIT: seda üldkontseopstiooni EI OLE üldse raske ära arvata... kõiki detaile muidugi välja ei nuputa...

Kairit said...

Ma lihtsalt pole filmi-inimene, ei viitsi isegi vabandada. Ma usun, et maailm armastab mind sellisena, nagu ma olen. Mõtlesin lihtsalt teie diskussiooni oma väikese tähelepanekuga vürtsitada, ei enamat.
Kui midagi, siis soovitaksin koduperenaiste-eri- praegu näitab ETV päevasel ajal Star Trek´i.
CSI on jõle.

Anonymous said...

Kuulge, aga kui raseerimata mees on mingil moel ikka vaadatav, siis raseerimata naine seda ju pole. Vähemalt filmilindil mitte.
Pealegi ei saa külma mereveega juukseid kunagi nii puhtaks ja siidiseks ja kreemidega harjunud nägu muutuks selle kõrvetava päikese käes ka ikka täiesti jubedaks, kui me loogikat tahame.

Mina muidugi loobusin sarja vaatamisest, kui need teised mängu tulid st. kolmandal hooajal.