24.8.07

A Flock of Seagulls «I Ran (So Far Away)»




Antud blogipost on teraapilise toimega, sest kamraad Trash kirjutas oma blogis miskist filmist, mis tekitas talle tugeva tervisekahjustuse 80ndate teemal. Lootes, et see kahjustus pole jäädava iseloomuga, alustan oma blogides Trashi taastusraviga. Alustuseks midagi kerget ja peaaegu peavoolu kuuluvat... ehk bänd A Flock of Seagulls ja nende tuntuim lugu «I Ran (So Far Away)»

6 comments:

Anonymous said...

Kuulad sa ka muusikat...

Lauri

Trash said...

A Flock of Seagulls´i poisid ei hiilga just oma välimusega, kuid tänu youtube kehvale kvaliteedile meenutab laulja kohati meigiga zombiet. Lugu on muidugi klassikaliselt teras.

Anonymous said...

A Flock of Seagulls läheb mul kogu aeg segamini mingi õudse ühe hiti imega Dexy's Midnight Runners, kes tuli esile tõenäoliselt sajandi värdjalikuima moeröögatusega: paljale ihule tõmmatud teksatunkedega.

Lauri

Ulmeguru said...

Ma muideks polnudki seda bändi enne tänast näinud... kuulnud küll... endalgi peaks üks plaat kodus olema... välimus on jah selline...

Samas tahakas Laurile märkida, et minu maailm on kenasti puhtam paik, kuna ma ei tea midagi õudusest Dexy's Midnight Runners ning loodan sellises puhtas maailmas ja õndsas teadmatuses ka surra...

Anonymous said...

Kõlab ilmselt šokeerivalt, aga kõigist sellesse blokki seni ülespandud lauludest meeldib see mulle kõige rohkem. Kaheksakümnendad on mulle üldse väga sümpaatsed.

Anonymous said...

Kaheksakümnendad imesid vilinal, sul Rätsep on õnn sellest ajast suurt midagi mäletada, aga nii Ulmegurul kui mul on see perversne elu, võikad bändid ja okseleajav tolleaegne mood üsna ehedalt meeles.

Lauri