19.5.07

Vasakpoolsed raisakullid lendasid peale


Blog.tr.ee on imeline wõrgukeskkond, tänu millele saan ma oma elu loiumatel tundidel osa kõiksugu väärakustest. Noh, et kuded arvuti taga ja klõpsid blogiposte ja satud igasugu rüveduse peale, olgu selleks siis vasakpoolne ilgus või hoopis rõlge beibendus.

Näiteks kellegi Janeki blogi, kus oli tore kirjatükk «Vasakpoolsete silmakirjalikkus». Tegu on värske blogi teise postitusega, aga kirjatükk on kogunud juba veerandsada kommentaari, sest kogu endine ja praegune kamaiitlik nomenklatuur on sellele postitusele raisakullidena peale lennanud... isegi ogar Oudekki on end kohale vedanud! Võimas!!! Kodanik Janek laksas ilmselt täpselt ja valusalt.

Tänu Blog.tr.ee keskonnale sattusin ma taas üle hulga aja vasakSirje blogisse, kus seltsimees võttis sõna Rate'i teemadel ja muu hulgas tuli vapustavale järeldusele, et Oi! võrdub neonatslusega. Noh, vasakpoolne põrsas leiab ikka oma natsipori!

Taustaks: The Exploited «Troops of Tomorrow»

6 comments:

Manjana said...

Kallis düsleksik! Ma lugesin kõigepealt läbi nii vikipeedia kui ka punamusta foorumi, kus Oi!st kirjutati. Ei võrdu Oi! mujal maailmas neonatsidega, ainult eestis ja rate.ee-s võrdub. Vaata ise mu blogis seda linki ja ära lingi vikisse, kus on selle lääne-euroopa tõlgendus. Lääne-euroopas tähendab ka "kommunist" midagi muud kui Eestis.

Mustsiil said...

Ei võrdu see ka eestis neonatsidega. Pole mõtet lahmides üldistada ühe põhiliselt teismelistega rahvastatud tutvumisportaali põhjal. See, et Eesti skinheadid Oi! punki kuulavad, ei tee sellest musikast ka siin mingit neonatsismiga seotud ilmingut. Skinnid joovad piima kah, äkki nüüd tembeldaks piima neonatsdismiga seotuks? Vaatasin siis kah selle rate.ee Oi! asja läbi ja peaks mainima, et seal oli ka inimesi, keda kuidagi ei saa skinheadideks ega neonatsideks pidada.
Ilma paanikata ja ei ole mõtet üle reageerida. Tuletan meellde, et lisaks paremäärmuslastele on terve hulk vasakäärmuslasi, kes on sama koondunud ja jõhkrad.

Mustsiil said...
This comment has been removed by the author.
Mustsiil said...

Parandan ennast enne kui düsgraafikuks sõimama hakatakse :) "muusikast" ja "neonatsismiga".

Manjana said...

Arf, kah düsleksik vä?
Mina rääkisin ratest. Mina kirjutasin ratest. Mina linkisin ratet. Aga, kuidas muidu hipinärakate ja orbikutega läheb?

Mustsiil said...

Ei. Lugege uuesti mu jutt läbi. Rääkisin Eesti kõrval ka rate.ee kohta, et ka seal ei ole Oi! ainult neonatside teema.
Praegu teete te iseennast düsleksikuks. Hipinäraklatega ja orbikutega läheb hästi. Olete te ise neid postitusi lugenud? Või lugesite seda tellimusartiklit Postimehest? Kui lugesite mu sissekannet ise, siis oli juttu "vaimsetest orbikutest" ehk inimestest, kes on piiratud mõtlemisega ja ei vaevu diskuteerima vaid hakkavad sõimama. Ärge rebige asju kontekstist välja. Teie jutt siin kommentaaris on "...ainult eestis ja rate.ee-s võrdub...". Paneme nüüd rõhu sõnale "ja" ehk siis ikka rääkisite Eestist kah, mitte ainult rate.ee´st.

PS. Mis ajast me sinatuttavad oleme?