30.11.06

Loll valge naine


Püüan nüüd kuuks ajaks telesarjaga «Lost» ühele poole saada.

Samas ei saa ikkagi märkimata jätta, et Shannon on eriliselt rõlge hani. Ma ei räägi sellest, et ta loll on ... tegu on lihtsalt eriliselt ennasttäis ja arulageda kujuga. Ma täitsa imestan, et keegi talle seal saarel lõuga ei sõitnud. Võimalik, et keegi ei tahtnud käsi määrida... võimalik, et ajusurnud USA kontekstis ongi säherdune tegelane osa normist. Oleks ta veel ilus (mitte, et see mingeid õigustusi annaks), aga siis ma võibolla saaks aru, et miks mehed värdja maha löömata jätsid. Või ongi üldise arvamuse järgi säherdune asi/olend ilus..?

Taustaks: VNV Nation «Holding On»

9 comments:

Anonymous said...

Ole rahulik, varsti saab tast lahti.

Kristjan Rätsep.

Ulmeguru said...

Ma tean... lugesin pisut teise hooaja kohta ning sain teada, mida temaga tegi latiinost naisvõmm.

Anonymous said...

Kas me räägime ikka samast Shannonist? No minu meelest pole piigale välimuse koha pealt küll midagi ette heita... iseloom on tal küll pisut sandivõitu, aga ka mitte kõige hullem selles sarjas. Mis lollidesse tegelastesse puutub, siis annab Micheal kõigile silmad ette ja teisel hooajal tuleb ju Ana Lucia. Too bitch esindab sellist vastikut karakterit, kes peab alati domineerima, käskima ja kamandama, juhtima ja otsustama.

Ulmeguru said...

Nojah, maitsete üle ei vaielda...

Kui Sulle meeldivad rotilikud hambad, koleda joonega suu, ajulage pilk, loll jutt, ja hulk roosat ... siis pole tal tõesti midagi viga. Minu jaoks ilmselgelt alamrass. Uss on uss.

Michael üsna tüübiline (teatavat laadi) neeger Kindlasti mitte kõige toredam kaaslane, aga samas ei tiku ta ka kaaslaseks... erinevalt Shannonist.

Ana Lucia? Pole teist hooaega näinud ja sestap ei tea, kuidas ta seal käitus. Aga kui puht välimuselt võrrelda, siis lööb ta Shannonit igast asendist. Mulle meeldib... :)

Anonymous said...

michael on stsenaristide poolt kirjutatud selliseks impulsiivseks tüübiks, kes võtav otsuseid vastu hetkeemotsiooni ajel. kõigepealt pahvatab välja, tormab tegevusse ja reeglina pärast ka ei mõtle. või kui siis õige natuke. ma ei tea, kas see on koleerik või sangviinik, või mis need viinikud kõik on. kohati teeb michael igasugu arulagedusi - eriti just süüdistab kedagi, plõksib ja laiab.

shannon on ilmselt valitud selle järgi, et enamik inimesi peab teda väga ilusaks.

ana lucia on ikka eriliselt vastik bitch... aga tundub, et millalgi hakkab ta ümber kasvama.

Lost on karakteripõhine seriaal. kõik tegelased esindavad mõnda kindlat inimtüüpi - niivõrd kui neid kindlaid tüüpe on. iseloomuomadusi põhjendatakse tegelastele osaks saanud katsumustega. eks see ole psühholoogiliselt keeruline teema, et kuivõrd üksikjuhtumid muudavad inimese iseloomu või seda kujundavad. shannon näis sellise nasty bitchina sellepärast, et kasuema pätsas ta päranduse pärast isa surma ja ta pidi üksi raskes maailmas hakkama saama.

Ulmeguru said...

Jah, aga Michaeli puhul ei soovi Sa sedasorti mõistmist rakendada... nagu teed Sa Shannoni puhul. Michaeli naine keeras ju ilge sigaduse kokku... pole ime, et mees selline pisut tasakaalutu on. Poisiuss pole ju ka kõige paremini kasvatatud jne.

Karta on, et enamus inimesi peab Shannonit ilusaks... peetakse ju ka Liis Lassi, Heti Tulvet, Paris Hiltonit, Sillet ja Triinu ning igasugu misse ja modelle. Minuarust pole neist ükski ilus... misside ja modellide seas olen ainult paari-kolme naist näinud, kelle puhul võiks ilust rääkida. Tuim ja elutu liha... ning mis peamine absoluutselt isikupäratu!

Ana Lucia kohta ma ei saa Sulle öelda, sest tean, kuidas Sa spoileritesse suhtud...

Shannon pidi üksi raskes maailmas hakkama saama? Suht pseudoprobleem ja näitab taas tegelase ebaintelligentsust, sest mis muud see kohanemisoskus on. Kas raske elu teeb inimesest värdja? Mugav ju niimoodi asju põhjendada... üks meie (endine) ühine tuttav toimetaja ju põhjendab ka kõiki omi sigadusi sellega, et inimesed on homofoobid ning ei mõista tema keerulist ja pedelist natuuri.

Anonymous said...

best lost girls:

1. Libby
2. Kate
3. Shannon
4. Ana Lucia
5. Sun
6. Claire

Kuues koht ei lähe tegelikult arvesse, sest rohkem kedagi ei ole ;-)

Ulmeguru said...

Minu edetabel ... ning see on tõesti filmis nähtud naiste edetabel, mitte näitlejate...

1. Kate
2. Danielle Rousseau
3. Sun
4. Claire
5. Shannon

Omad piirangud seab ka fakt, et olen näinud vaid esimest hooaega.

Keiu said...

Kui tüdrukul õnnestub ära elada lastele balletitunde andes, siis pole ta loll midagi. Alamrass veel vähem, sest kes teine olnuks võimeline tõlkima toda Rousseau raadioteadet? Ja see, et ta päikest võttis, kui teised paanikas ringi jooksid pärast õnnetust, näitab lihtsalt et ta on nagu naissoost Sawyer. Vaat Sawyer oli tõeline bitch. On's Sawyer ka alamrass? Või pääsevad sinna ainult naised? :)