15.3.05

Kõuts hulgub


Meie armas kõutsik on vist avastanud hulkumise võlud. Või siis on tal järjekordne jooksuaeg? Näeme loomakest vaid paar tundi päevas ... kui sedagi. Päeva asemel tuleks tegelikult kasutada sõna «öö», sest pimedas ta tuleb ja enne valget lahkub. Selle paari tunni sisse mahub kõutsil siis enese röhitsemiseni täis õgimine, paituste sissekasseerimine, nurrumine ja magamine. Niipea kui ärkab, siis nõuab kohe ka õue laskmist. Huvitav, kas täitub ühe meie kassipidajast tuttava ennustus, kes arvas, et Kiska läheb maal metsikuks. Võimalik, sest ta meil üsna metsikust tõust kah!

Taustaks: Sunwheel «Walk Upon The Grass»

5 comments:

Ulmeguru said...

Look at atlas... hint, near Sweden & Finland. :)

Anonymous said...

hehehehehee
ja sulgi on välismaakeelsetest lugejaid :P

Ulmeguru said...

Sedand küll. Samas peab ikka briti saartelt pärit olema, et sedavõrd ignorantset kommentaari kirjutada. Kurat ma ei lähe ju kuhugi filipiinlase blogisse ja ei küsi, et kus Filipiinid asuvad?

Anonymous said...

See on neil ehk lihtsalt viisakusrepliik. Nagu haudujuduu.

Anonymous said...

Mõnes mõttes oleks kole kasvatuslik kolada mööda sedalaadi tegelaste blooge ja kysida "a kus see Meerika on?" ja "kas Suur Pritannja on suurem kui Pisike Pritannja ja kas see on kuskil Lõuna-Ameerikas Argentiina naabruses, jah?" Nemad teevad kyll nii, miks meie ei või?