29.11.10

Nädal teleka ees

Oeh, küll see lihtrahva elu võib ikka kole olla! (Pean silmas seda enamust, kelle ainsaks meelelahutuseks on telekavahtimine.)



Olin kogu eelmine nädal rängas palavikus ning kuna silmad ei kannatanud arvutit ja raamatuid ning kõrvad muusikat, siis polnudki muud teha, kui oma 38–39-kraadise palavikuga teleka ees tiksuda...

Ma ei räägi isegi filmdest ja telesarjadest, sest ega ma kõikse hullemat saasta kah ei vaadnud, aga uudised olid küll kohutavad. Ma ei saa üldse aru, et kes neid vabatahtlikult vaadata tahab, et kui kogu aeg miski ametnik või poliitik seal lihtsalt möliseb, ülbitseb ja teotab sedasama rahvast, keda ta teenima peaks. Eestlased on ikka tõesti kohutava kannatusega ja äärmiselt pikatoimelised, sest sellise käitumise eest peaks igas normaalses koosluses kerepeale saama... meil aga needsamad koonud muudkui õitsevad ja saavad isegi tagasivalitud...

Taustaks: Punish Yourself «Suck My TV»

3 comments:

Anonymous said...

Keegi ei pane seda jama lihtsalt tähele.. See kõik on muutunud ühtlaseks tapeediks. Pealegi, milleks ennast vihastada mingi idioodi peale? Igal ühel omad mured ja tegemised.

Claara

Ulmeguru said...

Just-just, keegi ei pane tähele ja pole mõtet vihastada, aga samas see ahvikari muudkui korraldab me elu ja korraldab kindlasti meile ebamugavas ja -sobivas suunas.

Kurat! Pommi oleks vaja! Üks pomm lahendaks paljud me probleemid, kaks pommi lahendaks kõik me probleemid.

Haugas said...

Pommist on vähe ja kahega lähed ka ise. Vaja on antipoliitikat enne suurt valimissõud ja telest irduda nii kaugele kui võimalik. Kui head midagi ei tee siis pahad võtavad võimust (või midagi sellist)