8.3.09

Hüvasti wordpressi-blogid!

Kõik! Loobun wordpressi platvormil olevates blogides kommenteerimast.

Olen seda viimastel päevadel veel paar-kolm korda üritanud ning ilmselt on taas minu kommentaarid spämmi hulka läinud. Ilmselt pole mõtet tuuleveskiga võidelda ning tuleb tunnistada, et «iseloomud ei sobinud».

Taustaks: The Pussybats «Feel»

5 comments:

Anonymous said...

Akismet on teinekord jonnakas spämmitõrje vahend, kuid paljuski oleneb blogiomaniku tähelepanelikkusest kuidas suudab ekslikult spämmi pähe kinni püütud kommentaare tuvastada. Ise katsun seda jõudumööda teha ja kui tegemist on kellegiga, keda tean kui tõsiseltvõetavat kommenteerijat, sisestan tema valgelistisse ehk tema kommid peaksid edaspidi ilma pikema jututa ilmuma.

Kahju kui asjalik sisu kaduma kipub, kuid alternatiiv oleks sootumaks hullem: ilmuks ohjeldatamatult puhast rämpsu. Ja õnneks on Sinu kombel ebaõnnekaid siiski vaid mõned üksikud. Mis muidugi asja Sulle meeldivamaks ei tee.

Muide, Bloggeri pildikood pole ka igakord kõige silmasõbralikum. Katsun nüüd käesolevat kolmandat korda sisestada. :-)

Ulmeguru said...

Jutt õige ja ega ma virisegi, aga samas on suht nõme situatsioon, et kirjutad (omaarust) asjaliku ja pika kommentaari ning siis see kaob kuhugi mutiauku...

Olen nõus, et see pildike pole kõikse parem lahendus, aga see on bloggeris seni ainuvõimalik viis lubamaks anonüümseid kommentaare.

Anonymous said...

Mnjah. Mina viskasin selle akismeti yldse välla, mõttetu jubin mo jaoss. Spämmi pole juba ammu tuld (ptyi 3x)... Igax elujuhtumix om mool siiski WP-SpamFree. Lylin sisse, kui asi kahtlasess läeb.

Anonymous said...

Hulkur, Sul ongi spämmitõrjevahendi suhtes vaba valik kuna oma Wordpress-blogi ise majutad. Wordpress.com'i juures kasutajal pole muud valikut kui Akismetti kasutada või üldse mitte spämmi tõrjuda. Viimane aga pole just wordpress.com'i suuruse tõttu reaalselt mõeldav. Sinna ikka rämpsu laekub.

Ega selle pildi pärast väga ei kurda. Teinekord isegi täiesti loetav teine. :-)

Anonymous said...

Mnjah, siis kyll. Muidex, tuu om yits põhjusi, mix ma eelistan oma mula ja värke omal domeenil majutada. Igatsugu veebipõhised teenused om suht piiratet.

A mes puutub pildikesse - noid om vahel peris lõbus lugeda :D