12.2.09

Põlvpead – kõige suurem oht wõrgus!?

Uuemal ajal tuleb ikka igasugu kummalisi tähtpäevi... on holokaustipäev, on sõbrapäev, nüüd on ka turvalise interneti päev...

Viimatimainituga seoses avati üks wõrguleht ja paisati wõrku ka allolev videoklipp... õigemini selle eestikeelne versioon...



Einoh, klipp on tore ja tegelikult aetakse õiget asja... iseasi, kuivõrd tulemuslikult, sest enamjaolt on lapsed arvutialal targemad, kui nende vanemad... ka ei pruugi need vähemharitud vanemad sellest klipist üldse aru saada, sest klipp on pigem siiski noortepärane. Aga järsku olen ma siiski pessimist... ja kui olen, siis on mul sedakorda küll hea meel!

Enam kui nõutuks teeb, aga see, et esimene wõrgust ilmuv oht on neli põlvpead koeraga. Arvan siiski, et lapsest wõrgukasutajale on paremäärmuslased ikka väga väike oht, aga Euroopa tavades on vist ikka veel põlvpead kõige kurja juur. Ilmselt minu viga, aga vasakäärmuslased (ja muud taolised pussakad) on praegu korralikele inimestele märksa suurem oht... rääkimata sellest, et nood on lihtsalt ebaesteetilised vaadata ja toodavad vaid miskit laga linnatänavatele.

Kirjutasin juba alguses kõikvõimalikest uutest tähtpäevadest... tundub, et on tagumine aeg teha ka terve mõistuse päev! Noh, et ei jahutaks kogu aeg vaid põlvpeadest. Ka oleks sellist päeva vaja sedasorti tüüpidele nagu need tüdrukud, kes omi alastipilte miskile töllile saatsid, kes lubas neist pesumodellid teha ja 23 tuhhi maksta. Või siis igasugu taolistele tüüpidele, kes MSN-s või meilis omi pangaparoole suvalise küsimise peale saadavad. Ah, seda nimekirja võib ju jätkata lõputult...

Taustaks: Helium Vola «Omnis Mundi Creatura»

11 comments:

Anonymous said...

Mis sõnavärdjas see "põlvpea" veel on?

Lauri

Anonymous said...

Aga muidu jah, eks skinnid ole jah tõesti kõige suurem oht, mis arvutit lahti tehes sealt kohe tuppa kargab. Niimoodi lapsed viimaks ei usugi kõiksugu toredaid muinasjutte holocashist, poliitilisest korrektsusest, multikultist, kosmopoliitlusest, inimnäolistest kommunistidest ja 2007. aasta 27. aprilli õhtul Ansipi terrorireziimi vastu meelt avaldama läinud rahulikest relvitutest tibladest.

Lauri

Ulmeguru said...

Põlvpead on ühe mu sõbra ütlus (eelkõige Tartu) skinnide kohta... ei ole ametlik termin...

Anonymous said...

Kui konkreetselt Eestist rääkida, siis on paremäärmuslased siin ikka märksa suurem jõud (ja seega ka oht), kui vasakäärmuslased, kes on "jõuks" puhutud vaid KAPO raportites.

Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Ma tahtsin küsida, kes need "korralikud" inimesed on? Ilma oma arvamuseta käsutäitjad? Populistidest Keskerakondlased (noh, et on nagu keskel, järelikult ei saa kohe kindlasti mingis äärmuses olla), valitsusparteide ametliku liini truud toetajad?

Ulmeguru said...

Ja milles avaldub Eestis paremäärmuslaste suur oht... mida nad teinud on..?

Vasakpoolsete antifašistide «vägitegusid» on kogu Eesti suisa otseülekandena näinud.

OK, ma saan aru, et parteilised sümpaatiad ei luba Sul tunnistada, ka Eestis on äärmusvasakpoolsus uljalt tõusuteel...

Anonymous said...

Õnneks on igasugu äärmused ka üsna rumalad inimesed ja fanaatiliselt oma kinnisideedes kinni.
Eestis ma kommarite ideede massidesseminekut küll ei usu, isegi mitte tiblade peakoludesse.

Lauri

Saila said...

tekkis vastupandamatu soov ka ennast poliitilisel teljel kuskile paigutada. jee, syda ytl4eb, et vasakäärmus on mu õige koht ja kutsumus. ultraparemad ja muidu hyvakule tõmblejad , pange ennast põlema!
ja netiohtudest, nendestteadaandmisel tuleb ilmtingimata teha jälle poliitiline probleem, otseloomulikult. sest ahistajate ja kurjamite parteid on olemas, väljaspool erakondi on suur tyhjus ja eimiski, nii taetakse siin näidata.

Ulmeguru said...

Iseenesest ju tore, et minu blogipostitus ajendas inimest end vasak-paremskaalal määratlema... ja kohemaid ka jõulisi avaldusi tegema... :)

Ja samuti tänud, et ma nüüd teada sain, et mida ma öelda ja näidata tahtsin... :)

Kohe kergem hakkas.

Kalmsten said...

njah, mina kui eesti riigile hävingut põhjustav jõud näitasin seda klippi oma emale (vanus 51 aastat)ja tema ei saanud küll asja tuumale pihta...
Tegelt oli ta umbes sama tobesõbraliku näoga nagu naisterahvas selles toredas vilmijupikeses, et rõhutatakse vist pereväärtusi vms.
Fakt on see, et oinaid kes arwawad, et HIV-i vastu aitavad anti-beebi pillid ja et Ferrari Korporatsiooni ainuomanik botswanast teeb nad rikkaks ja õnnelikuks jnejne. neid jätkub igale poole, igal ajahetkel.
Minuarust on juba min. kaks aastat räägitud sMs- laenude tervistkahjustavast toimest, aga kas sellest mingit tolku ka on olnud ve?
Mina poleks seda naguinii vötnud, enamus mu tuttavaid ka mitte.
Aga härrasmeestelt Bryxel-ist on tulnud raha ja selle asemel , et midagi mõistlikku teha otsustati kogu krempel mingi idiootsuse peale kulutada, selle asemel, et narkaritele tasuta heroiini jagada, et nad köik vöimalikult kiiresti kärvaks....loll näide, aga mai viitsi enam ümber muuta.
Aga vilm on iseenesest tore, 3 korda vaatasin, ilus Pitu oli...

Anonymous said...

Ma ei öelnud, et Eestis on paremäärmuslaste SUUR oht. Seda ütlesid sina juba oma algse blogipostitusega, kui mingil imelikul põhjusel arvasid, et esimesena näidatav asi on kõige olulisem.

Ja Pronksiööl möllanuid vasakäärmuslasteks liigitada... nojah, see on lihtsalt rumal.

Aga nagu ma alguses ütlesin, mitte sellest ei tahtnud ma rääkida.

Ulmeguru said...

Neonatsid pole üldse mingi oht arvutis ja wõrgus... seda tahtsin ma oma postitusega eelkõige öelda... aga olgu...