22.9.08

Ärge tapke töötavaid asju!!!

Kellele kurat oli vaja seda uut ja lombakat blog.tr.ee-d? Miks kurat peab rikkuma asju, mis hästi töötasid? Või ei töötanud hästi..?

Millest ma uue blog.tr.ee puhul ilma jäin?
  1. Kadus mu profiili leht kõige sealolevaga.
  2. Kadusid kanalid/blogilistid ja seda nii minu profiilist kui ka üldiselt. Minu profiili küljes on ainult ulmekanal (sest ise ma selle tegin) ja ei suuda leida ma näiteks enam kirjanduse kanalit?
  3. Avalehelt kadusid viimased postitused! (Jah, ma tean, et nad on seal allpool, aga keda kotib? Miks ma peaks tegema liigseid liigutusi?)
  4. Avalehel riivab silma täiesti ebavajlik kastike «huvitavate blogilistidega»! Kuna ma olen püsikasutaja, siis tean ma neid niikuinii...
  5. TOP100 on piiratumate võimalustega ning tõttöelda jääbki segaseks, et mille põhjal see TOP kokku pannakse?
  6. (hilisem) Ja kuidas need postitused blog.tr.ee avalehele jõuavad... seda ei tea ilmselt keegi. See postitus pole kahe tunniga veel jõudnud. Vanasti oli vähemalt oma profiilis nupp!
Mida ma sain?
Uus kujundus on kenam ja mulle täitsa meeldib!

Kahjuks ei kaalu üks ilus kest üles vähemasti viite sisulist puudust!

Huvitav, et kas kusagil aadressil töötab ka veel vana kujundus... ma kasutaks parem seda edasi... seal oli, mida kasutada.

Taustaks: Virtual Embrace «Fuck You»

6 comments:

kukupai said...

Täiesti nõus!
Ainult kujundus on kenam vaadata, kõik vajalikud vidinad on lännu.
Oma lemmikblogide listi päris mälu järgi enam kokku panna ka ei oska, mõned blogiaadressid lihtsalt ei seisa peas, otsi neid siis nüüd taga...

Anonymous said...

Ka seekord tuleb mul sinuga nõustuda. Nüüd on üks suur segadus ja ei muud midagi.

Mutt said...

kuidas seda üldse vaadata saab, kas mingi postitus on üles jõudnud või mitte? Otsing ei tööta (vähemalt vanasti andis blogi nime järgi otsides tulemuseks viimased postitused...), pikka listi ka ei viitsi läbi kammima hakata.

Minu arust on see uus blogipuu täiesti kasutajavaenulik. Eriti irooniline on lause "Blog.tr.ee uuenes. Loodetavasti paremuse suunas. Jätsime palju funktsioone ära, keskendudes vaid kõige vajalikematele." No ei jäetud ju kõige vajalikumaid asju alles! Isegi uued postitused pagendati kuhugi lehekülje alumisse ossa. Kessee viitsib kerida?

Anonymous said...

Kanalid tulid ju k6ik j2lle tagasi. Juba eile 6htul olid tagasi. Vaikmisi on k6ik vanad kanalid privaatsed. Seet6ttu, kui sa loed kellegi teise kanalit, siis pead lihtsalt ootama, kuni kanali omanik selle avalikuks teeb.

Eve Piibeleht said...

Täiesti ühinen arvamusega. Kõik see, mis mind blog.tr-s üldse huvitas, on kas kadunud või kuskile lehekülje lõppu lükatud. Nii et enam eriti sellele lehele üldse asja vist polegi.

Ulmeguru said...

2offf

Aga kusagil võiks olla ju selgitus, et kanali omanik peab ise kanalit nähtavaks mudima... mina lugesin selle alles siit Sinu kommentaarist välja... tänud igatahes, sest tegin nüüd ulmekanali ka taas nähtavaks...

Kui uue kujundusega kiire oli, siis miski napi KKK oleks võinud ikka üles riputada..?