6.1.08

Agent M «Spionaaž»


Kui kuulata/lugeda bändimeeste intervjuusid, siis üks korduvamaid väiteid on soovimatus oma muusikat lahterdada. Enamjaolt mõjub see pigem sellise poosina, et ennast ja loomingut huvitavamana näidata. Agent M ja nende lood tekitavad aga minus küll küsimuse, et kuidas neid lahterdada. Rock see on, aga täpsemalt?

Sestap jätaksin lahterdamise kõikvõimalikele analüütikutele, keda sedasorti tegevus enim paelub. Mina annan käesolevas kirjatükis lihtsas ja selges vormis teada, et tegu on hea ja mõnusa muusikaga, millel toredad sõnad ja mis on hästi esitatud.

Plaat läheb kohe esimesest loost hästi käima ja ei takerdu kordagi ning ei muutu ka tüütuks. Ideaalne popikas rock, kus on mõningat sõnumit, aga eelkõige on kiirust ja hoogu. Tahaks siinkohal võrdluseks viidata mõnele teisele kohalikule bändile, aga jätan selle parem tegemata, sest suhteliselt noore kollektiivi puhul võib võrdlemine teha karuteene neile, kes veel bändi kuulnud pole.

Tasub kuulata!

Lisalugemiseks soovitaks intervjuud solistiga «Merili nagu muusika ja Merili nagu Agent M».

*

Antud kirjatükk ilmus 14. detsembril ajalehes OS Telenädal. Kuna seda ajalehte wõrgus pole, siis kopeerisin oma teksti ka siia.

Vana lugu, aga uut blogi-aastat võiks alustada vanade võlgade likvideerimiaega.

Head uut aastat!

Taustaks: Agent M «On maksud maksmata»

1 comment:

Anonymous said...

Alternatiivrock? Seegi pole väga täpne määratlus, aga jah, oluline on see, et on hea asi. Kinkisin jõuludeks Sirjele.