20.9.07

Mina boikoteerin Aktuaalset Kaamerat!


Kuna ajaleht kirjutas ausalt ja otsekoheselt mingist portsust inimvärdjatest, siis otsustasid inimvärdjate poolehoidjad hakata ajalehte boikoteerima, sest ajaleht tegi lihtsalt oma tööd ja kirjutas inimvärdjatest täpselt nii, nagu nad seda väärt on.

Et lollakale boikotiüleskutsele veel suuremat kaalu anda, siis seoti boikott ühe juhmi eesti filmiga. Nüüd võiks vastukaaluks ju kutsuda üles, et inimesed boikoteeriksid koeratapja filmi. Aga milleks?

Kuna ma filmi niikuinii vaatama ei lähe (põhjuse leiab siit), siis boikoteerin ma parem Aktuaalset Kaamerat, sest midagi ilmselt boikoteerima peab ning minu suhe AK-sse on umbes samasugune nagu nende nö. boikoteerijate suhe sellesse ajalehte. Suhe lihtsalt puudub!

Taustaks: Koer «Hingede rändamine (feat. Kivisildnik)»

13 comments:

Hundioru Nirti said...

No vaata, asi pole nii lihtne, et "Inimvärdjad" ja nii edasi. Saaks aru, kui need inimesed oleks koera meelega kuskile auto ette visanud, ära uputanud, ära mürgitanud jne. Juhtus ÕNNETUS.

Kaks aastat tagasi ajas mu ema oma palavalt armastatud koera alla. Kogemata, kuts lihtsalt ei-tea-kust tulnud uitmõtte ajel hüppas kiiresti autoga tagurdavale emale rataste alla. Surm oli silmapilkne, sest lai maasturiratas lömastas ta koheselt.

Kui nüüd mu mamma oleks mingi prominent vms ja kohalik leht oleks avaldanud artikleid stiilis "Hoolimatu inimvärdjas, kes hooletusest koera tappis" või midagi muud säärast, siis oleks mu ema ilmselt sooritanud enesetapu, sest ränk depressioon piinas teda peale seda juhtumit mitu kuud. Kuigi selles juhus ema konkreetselt oligi surma põhjus, nimetatud juhul tormas koer võõra auto alla. Alati ei saa koeri kontrollida sada protsenti ja alati ei pea niigi leinavate ja süütundest vastu maad trambitud inimeste haavadele viina valama ja neid värdjateks kutsuma.

Kassi torusiiliga üle valanud tüdrukud on värdjad, mitte see koeraomanik!

Kas paljude raamatute lugemine pole su empaatiavõimele mitte sittagi juurde andnud?

Ulmeguru said...

Asi ongi just niisama lihtne, sest tüübid (ka ilmselt peremees) lihtsalt jõid ja lasid koeral sõiduteel joosta.

Ainult õnnetus oleks see siis olnud, kui omanik ja sõbrad oleks kained olnud ja koer oleks end ootamatult lahti tõmmanud ja auto ette jooksnud...

Või kui juba oleksite peale läks, et kas siis oleks ka ainult õnnetus, kui ema oleks tee ääres joonud ja tema väike laps oleks sõiduteel jooksnud ja mänginud ning oleks siis auto alla jäänud ja surma saanud.

Nö. kuultuuritegelased on kindlasti süüdi, sest miks nad muidu hämavad, et ei mäleta, polnud siis enam seal jne. Kui inimene pole süüdi, siis reageerib ta alusetule süüdistusele märksa konkreetsemalt. Võimalik, et selline pohmellijärgne uimerdav hoiak ongi sellele seltskonnale omane? Millegipärast pole see aga neile omane, kui on vaja teisi inimesi sopa ja sitaga pilduda...

Kogu sellest loost on tõusnud seetõttu selline lärm, et asja on segatud siinmaised kultuuritegelased. Kahjuks on see nõnda, et kui asi isiklik, siis muutub see siinmaiste kultuuritegelaste jaoks kohe miskiks üldrahvalikuks valupunktiks... miskipärast ei tõmble nad oma au ja südametunnistuse nimel siis, kui asi kultuurisfäärist ja omaenda sõpradest kaugemale jääb!?

Empaativõimet on mul sitkas, aga suhtlemine omamaiste kultuurivärdjatega on selle valikuliseks teinud, sest kohalik kultuurivärdjas on üks ilgemaid olendeid. Kultuurivärdjate all ei pea ma silmas muidugi kõiki eesti kultuuritegelasi, vaid ikka üht teatavat kampa nendest.

Anonymous said...

Need kultuurivärdjad on ka tuntud neokommarite nime all.

Lauri

Ulmeguru said...

Taga targemaks!

Unknown said...

Aktuaalsest Kaamerast on saanud vasakpoolsete multikultide taimelava. Mis õigusega kasutab Rahvusringhääling sõna "rahvus", rahvuslikkusest on selles organisatsioonis asi väga kaugel.

Anonymous said...

Mina boikoteerin edaspidi "Sügisballi" ja üldisemalt kogu selle perversse kamba igasuguseid toimetusi juba ammust aega.

Lauri

Üks Kõik said...

Kamoon.. ei viitsi rohkem seletada.

Üks Kõik said...

Sa oled lihtsalt natuke kibestunud ja seega näed "kultuurivärdjaid" sellises valguses nagu sa ise tahad.

Ingrid said...

Olen Ulmeguruga ühte meelt!

Kui inimesed joovad tänaval alkoholi ja koerake lippab rõõmsalt autode vahel, siis pole autojuhil mingit süüd.
Hale seltskond, kes oma joomaritest sõprade kaitseks allkirju kogub Õhtulehe vastu.:-(

Ulmeguru said...

Eks ta ole... igaüks näeb asju omaenda rikutuse või elukogemuse tasandilt...

Muidugi võib seda nimetada kibestumiseks, kui inimene omab maitset ja arvamust ning rakendab seda ka eesti kultuuri suhtes, aga mitte ei kiida igale lollusele takka järgi...

Võib ka mahajäetud Tähismaa kombel rebida üles vastasseisu kultuuritegelased versus jõmmid...

Ka mind häirib ajalehe «SL Õhtuleht» ja ajakirjade «Kroonika» ja «Just!» masendavalt suur levik, aga niisama kollane on ka kõik muu kohalik meedia. Eks see miski üleüldise nüristumise märk ole...

Samas käib enamus kohalikke kultuuritegelasi mõnuga kohalikus meedias eputamas ja liputamas, aga nüüd kui pall nende pihta laksas... nüüd on hädakisa lahti...

Anonymous said...

Üks koer on surnud ja ometigi tunnevad nn kultuuritegelased, et nendele on liiga tehtud? Naeruväärt. tegu ei olnud ju õnnetuse, vaid hoolimatusega ja sel on suur vahe.

Aga Ak-d ei vaata ma niigi, nii et ühinen Ulmeguru boikotiga :)

Anonymous said...

saan aru, et sul on isiklikult midagi mu sõprade vastu ja sa üritad igal võimalikul juhul kellegi õnne või õnnetuse arvelt oma ego upitada, aga kuna sa võtad avalikult sõna ja inimesed su blogi mingil kummalisel põhjusel loevad, siis täpsustuseks - koer, kelle surmast kirjutab õhtuleht, ei jooksnud vabalt ringi joodikute keskel, vaid ta lipsas omanikul käest ja temaga mitte ei mängitud, vaid teda püüti kätte saada. kuni tuli auto ja sõitis ta surnuks. kirjanikuna võiksid ehk teinekord olla vähe tekstikriitilisem kui õhtulehte näed ja mitte mõtlematult kõike üksüheselt vastu võtta.

kuid täiesti arusaamatuks jääb mulle, miks sa niivõrd vaenulikult suhtud filmi, mida sa pole isegi näinud ja filmi tegijatesse, keda sa isegi ei tunne. nimetada mind ja mu sõpru "INIMVÄRDJATEKS".. juhul kui ma olen sulle midagi halba teinud, siis palun vabandust. vastasel juhul aga leian, et võlgned selgituse.

kivisildnik said...

vigala sass õpetab
et tohib tappa
aga siis pead
ära ka sööma