2.7.07

Kommarid ise kommunismi ei taha



Ilmselt pole suur saladus, et ma käin teinekord ka vaenlaste blogisid kaemas... noh, et mida lollust nad jälle on kokku jahvatanud... et siis jälle hea tuju tükiks ajaks...

VasakSirje blogis on ühe postituse kommentaariumis taas andmiseks läinud! Vasakpoolsetele tüüpiliselt taandub kogu argumentatsioon enamjaolt oponentide solvamiseks ja enam kui abituks demagoogiaks.

Näiteks kirjutas Ants:

Olen teinud kahele siinsele vasakpoolsele ettepaneku luua koos sõpradega, s.t. kommunismiideelistega ühine pangaarve. Kanda sellele kõik sissetulekud ja jagada see omavahel vastavalt igaühe vajadusele. Mõlemad on mitmesuguste põhjendustega väitnud, et seda teha pole VEEL võimalik. Mina küll ei saa aru – miks? Luua kommunistlik rakuke ja tõestada selle eeliseid. Vastasel korral jääb tunne, et vasakpoolsed õigustades küll igati kommunismiideed tegelikult ei usalda iseendidki!


Vastused on isegi vasakpoolsete mõõtkavas sogased... et kes süüdistab Antsu selles, et too kõik rahale taandab... kes väidab, et abielu ongi kommunism... kes räägib miskipärast lennust tähtedele...

Ants tegi ju lihtsa ettepaneku, et tühja jutu asemel võiks kommarid praktikas tõestada, et see punane umbluu töötab... kommarite vastused näitasid, et ise nad kommunismis elada ei tahaks.

Illustreeriva pildi autoriks on Rocky Davies.

Taustaks: L'Âme Immortelle «Hate Is Just A Four Letter Word»

No comments: