25.9.08

Blogimise valu ja võlu

Oeh, blog.tr.ee uuendamine on vähemasti minu puhul blogimisele paraja põõna pannud. Kurat, igakord kui ma sinna blog.tr.ee-sse lähen, siis leian ma midagi vigast, mittetöötavat või arusaamtut. Püüad aru saada ja vihastud veel enam ning see vähene blogimisele mõeldud aeg läheb miski mõttetu ajukepi peale.

Nüüd avastasin järjekordse tšombe. Eelmises blog.tr.ee versioonis oli nupp, millega sai teatada uuest postitusest. Hea nupp oli, eriti ebaregulaarsete blogijate jaoks. Nüüd seda nuppu pole ja minu Ulmeseoste blogi viimasel postitusel Harry Turtledove «Joe Steele» kulus peaaegu 12 tundi, et blog.tr.ee selle üles korjaks!!! Ebanormaalne!? Ilmselt oleks see aeg pikemgi, aga ma taipasin selle postituse üle salvestada. Siit moraal: salvestage oma postitus mitu korda üle, siis jõuab see rutem lugejateni. Praktilised vaatlused vähemasti tõestavad seda.

Midagi ilusat kah! Reanimeerisin ja tuunisin muusikablogi, sest saadet enam pole jne. Ka sai tehtud meie perele eraldi kanal Krafinna ja Ulmeguru, mis koondab blogid mida peame.

Taustaks: In My Rosary «Just Like You»

6 comments:

Anonymous said...

oh mis mured...
ise kirjutad 2 nädala jooksul korra
ja siis peab asi kohe 1 tunniga kõigile saadaval olema.
kamaan...

Ulmeguru said...

Ei kirjuta ma kahe nädala jooksul korra ning isegi kui ma kord aastas kirjutaks, siis peab see ka kohe saadav olema... nii lihtne see ongi.

Anonymous said...

ma kohe ei saa, ma pean hakkama lahmima,

kõigepealt, kogu see blog tr formaat on paras public masturbation. eriti tänu sellele top 20le. see n.ö. kapitalistlik pealkirja müüv teema lihtsalt kepib kogu hea idee ära.

ja siis ongi nii, et (ka sina brutus) kirjutad sellest, kuidas oma kassile uue edeva küünelaki ostsid või kuidas tuti helvel on uus vitu soeng. -- peaasi et postitus jõuaks 10 minutiga ülejäänud pededeni ja see peabki olema kogu saidi kvaliteet.

blogi kvaliteeti määrab ka see, kas minusugustel värdjatel lubatakse anonüümselt kommida või ei. ok, saame aru, et sõnavabadus jne, aga ikkagi...
tänu mõningatele nüanssidele on blog tr ja selle top 10 paras slõhtuleht või ajusaagim. kvaliteetblogisid on targem ikkagi ise bookmarkida, isegi kui nad korra aastas postivad.

Ulmeguru said...

Vastus läks pikaks ning selguse huvides tegin eraldi postituse Minu blogimised.

Ti:a said...

Aga minul "teata uuest postitusest" töötab. Leidub oma konto juurest pisikese ikooni tagant.

Ulmeguru said...

Jah, mul on nüüd ka, aga see on tänase päeva õhtupooliku täiendus... pärastlõunal veel olnud... väga hea, et nüüd on.