6.12.07

Mis kuradi Läti kämp?


Mis kuradi lätakate bänner see blogipuus ripub? Kas see on miski blogipuu tegijate sajandi tehing... või on hoopis miski Räimesõja uus vaatus? OK, reklaami on üldedetabelis ka enne olnud, aga siis on olnud ka juures viide, et reklaam. See Läti toru aga ilutseb ka spetsiifilistes kanalites, kuigi selle seos filmi, kirjanduse või ulmega on enam kui hämar. Jälk igatahes!

Tegelikult ei tahakski ma blogipuud kogu aeg sõimata, sest see I+I tsensuur mulle täitsa meeldis... kohe puhtam ja kuivem tunne oli, aga koos Läti töllidega tuli ka I+I tagasi. Kas nende vahel on miski seos?

Lisanduseks, et ka Kivisildnikule jäi see jama juba jalgu: (:) I`LL GO TO PORNCAMP

Taustaks: :wumpscut: «Rotten Meat»

5 comments:

Jüri Kaljundi said...

Tegelikult võiks blogtrees tunduvalt rohkem reklaami olla. Barcamp võib vabalt olla isegi tasuta diil (kuna see on üritus, millega vähegi Interneti vallas peaks kursis olema), kuid suureneda võiks ka blogtrees makstud reklaambännerite hulk. Saaks keskkonda edasi arendada ning tegijatel veidi kulusid tasa. Odav selliste asjade arendamine ja ülevalhoidmine pole.

kivisildnik said...

nagu arvata oligi, kedgi ei huvita

Anonymous said...

Barcamp-i bänner ei ole makstud reklaam. Me panime selle bänneri üles omal algatusel, et vastavat üritust toetada (eriti arvestades et võtame sellest ka ise osa).

Ulmeguru said...

Tänud selgituse eest!

Kuigi, mul jääb arusaamatuks, et miks see bänner peab lippama ka kanalites...

kivisildnik said...

eestis on keeleseadus ja reklaamid peavad olema eestikeelsed. võtke kriminaalne reklaam maha või tõlkige ära