2.11.07

Riputasin kontmehe laua kohale


Paar päeva tagasi oli Halloween ning mina ja Krafinna sattusime lõunale minnes mööduma poest, mille aknale oli üks kontmees müügiks välja pandud.

Astusime kohe sisse ja avastasime, et Halloweeni puhul oli igasugu luist ja muidu tumedat nänni müüki paisatud. Otsustasime, et käime söömas ära ja siis ostame, kui veel huvi on... Pärast sööki oli huvi ikka niisama suur ning nii me ostsimegi mulle ühe kontmehe ja küljeluu sai miski häälitseva helendavate silmadega nõia jäänused.

Toimetuses tekitasid meie ostud muidugi omajagu elevust. Üks kolleeg suisa küsis, et mis meil viga on, et muudkui must värv ja luukered..? See oli muidugi tögamisi küsitud.

Rahvas eriti ei ehmunud, vaid üks rotiomanik mainis, et ega see rott nüüd nii jube ka polnud...

Kõikse jõulisema elamuse sai vist õhtul koristaja, kes õhtul üksi majas olles hämarates tubades muudkui luukeresid kohtas, aga sellest kirjutas juba Krafinna oma blogis.

Taustaks: Girls Under Glass «Humus 2005»

6 comments:

Eppppp said...

Jyrka, mis toimetus see õigupoolest on, mida sa mainid? Algernon... või midagi muud?
Mul on meeles üks toimetus, kuhu sisse astudes nägi sind, keset tuba, ühes käes käärid ja teises kleeplint, seismas ja seletamas. Sellist pilti mu mälus muide polegi, et sa seda montaazhi seal vahel teinud ka oleks...;)

Ulmeguru said...

Alustaks algusest

Algernoni toimetusse ma enam ei kuulu ning sellel toimetusel pole isegi omi ruume – ajakiri on virtuaalne ja samasugune on ka toimetus.

Montaaži tegin ma viimati 1995. aastal ning minuteada ei tehta seda enam üheski lehes.

Olen alates 1. oktoobrist saarlaste päevalehe Oma Saar korrektor. See siis see toimetus, mis pildil... sapine Jyrka punase pastakaga. :)

Eppppp said...

No ma aiman ise ka, et niimoodi enam montaazhi ei tehta... Aga Kulleri ja Favoriidi inimeste südametesse jääd sa igavesti seisma keset tuba, käärid käes ;)

Ulmeguru said...

Nojah, et kes ja kuidas meelde jääb... :)

On päris suur hulk inimesi, kellele ma olen vägagi kustumatu mulje jätnud Traumapunkti sanitarina... selline morn habemik valges kitlis, käised üles kääritud...

Anonymous said...

Vähemalt ühes pealinna saatkonnas on Jyrkat sageli sooja sõnaga meenutatud kui Pälsoni yhika parimat kylaliskokka...

Ulmeguru said...

Hm, nõukaaeg ja Pälsoni ühikas... huvitav, et milline kulinaaria, et kas lihtsalt praekartulid või praekartulid kotlettidega?

Aga sellest saatkonnast tahaks midagi täpsemalt teada..?