23.11.07

Ma olevat Coca-Colat sõimanud



Kirjutasin blogipostis «Coca-Cola jõulujälkus», et kui rõve on nn jõulukoola. Postituse leidis üles ajakirjanik Riina Kallas, kes vormistas selle artikliks «Tarbija jäi Coca-Colat sõimates ise rumalasse olukorda». On mis on, aga kuum lugu vist oli, sest eile kogus see Ärilehes kõikse enam kommentaare... Coca-Cola esindaja selgitus mind muidugi ei veennud.

Taustaks: The Last Days of Jesus «Still Alive»

8 comments:

Anonymous said...

Ma saan aru et selle toimetajaga igasugune sugulus puudub?

Lauri

Veiko said...

Näis nagu Rinsu meelega tahtis sulle käru keerata. Mispärast sellist uudist vaja peaks olema?... Kuidas sai see ilmuda nii kiirelt?...

Anonymous said...

Mmm, aga selle asemel, et Ulmeguru rumalaks tembeldada võiks arutleda hoopis jõuluimaluse teemal selle nurga alt, et võib-olla tõesti rikub silt maitse ära. Ehk on tegemist teatavat sorti platseeboefektiga? Kas Ulmegurule meeldivad jõulud?

Anonymous said...

Ma võin oletada, et selle jõulusoga pähe joodi siis CC Lite. See vastaks maitsekirjeldusele.
Aga saagem aru, et:
* tootja võib tarbjale igasugu saasta pähe määrida ja kui keegi suvatseb olukorra tegelikust seisust rääkida siis jääb ta rumalasse olukorda?
* kui palgalistel šaakalitel pole enam ühtegi rammusamat korjust närida siis oksendatakse välja esimene ettejuhtuv kirjutis loetavast päevablogist kena delfi-uudise tasemel - tekst vaid mõned read pikk ja poole sellest moodustab Ulmeguru enda blogitekst!
* keskmisel ajakirjanikul ning internetikommentaatoril pole ju aimu, et sellest karastussaastast tõepoolest on olemas mitu erinevat maitset - kiunu kui palju...

Ulmeguru said...

Lauri: Igasugune sugulus puudub.

Vesimutt: Ajakirjanduse teed on imelikud.

Madam Mina: Ulmegurule jõulud ei meeldi.

Paawo: See CC Lite idee tuli ka mulle pähe, aga joogimüüjad väitsid, et see jõulusildiga on tavaline... mine ja võta kinni.

Anonymous said...

minu meelest on ka maitsevahe. äkki asi selles, et see 0,5 plastikpudelis jõuluvärk on toodetud eestis aga muidu poes müüdav coca on tavaliselt leedu tehase toodang. eestlased on kokkuhoidlikud siirupiga.
minu maitse järgi kõige parem eestis müüdav coca on 0,33 plekkpurkides (hetkel näiteks six pack jõuluteemalises kiles). see on toodetud austrias hoopiski.

Ulmeguru said...

Kindlasti on erinevate tehaste toodang erineva maitsega.

Mina ostan siiski vaid suuri ja ülisuuri pudeleid... aga purgiwärki proovin küll. Tänud!

Anonymous said...

Oleks CC kohalikul kontoril PR-värgist natuke rohkem aimu, oleks Jürka kasti mõlemat brändi järgmisel hommikul oma ukse tagant leidnud. Sel juhul oleks ta võinud värgis ise selgusele jõuda ja promo oleks olnud missugune.
Antud juhul ma kardan, et CC maine sellest artiklist ei võitnud, pigem vastupidi. Sellest New Coke tünnist oleks võinud midagi õppida ka!