22.1.07

Vabavarast vaba!!!


Olen vabanenud järgnevatest ilgustest: Gaim, Miranda ja Open Office! Mitte, et see vabanemine keerukas oleks olnud, aga nüüd oli seda võimalik teha, sest mul on taas MSN Messenger ja Office 2000. Kohe puhtam ja kuivem tunne ning kõiksugu libakraam sai seepeale masinast raudse luuaga välja pekstud.

Taustaks: Winny Puhh «Meid tervendab Kashpirovski»

10 comments:

Anonymous said...

Et mis probleem selle Open Office'iga siis oli, et ilgus? Mul endal ka nende programmid sees, inglise-eesti sõnastik muuhulgas, mida kogu aeg kasutan. Huvitav oleks teada, et kui mingi järjekordne jama tuleb...

Anonymous said...

Mina kirjutasin.

Kristjan Rätsep.

Anonymous said...

ma ka huvi pärast tõmbasin openoffice'i sisse (no mitte eestikeelse muidugi, mis on ilguste ilgus ja roppuste roppus). pole nii hea kui word perfect, mida ma muidu kasutan aga kuna WP on mul juba natuke vananenud variant, mis uuemaid MS doce ei ava, siis tuli tõmmata. pisut aeglane ja tuim ju on, aga ajab asja ära. et kas selles on siis mingit reklaami sees või?

Ulmeguru said...

Eks kõik ole harjumuse asi...

Minu jaoks on Open Office'i peamine miinus, et see ei tegele *.rtf failidega. Minu jaoks on ikkagi MS Word usutunnistuse nurgakivi.

Niipea, kui Office 2000 taas masinasse sai... niipea tuli kohe igavene rahu hinge...

Kuna mul on üsna palju faililiikumist autorite, toimetuste jne. vahel, siis on mul arukas ka üldiselt meinstriimi lainel olla... MS Word on ikkagi meinstriim.

Minu jaoks on Open Office'i peamine miinus, et see ei tegele *.rtf failidega. See oli peamine puudus, aga miõned muud asjad olid ka imelikud...

Anonymous said...

Mitte et mul midagi tingimata MSO vastu või OO poolt oleks, aga mismõttes OO sul "ei tegele *.rtf failidega"? Mul loeb ja kirjutab näiteks vabalt.

Anonymous said...

sellist "olukorda" märgitakse vist sõnaga n00b

Ulmeguru said...

Teeb ta muidugi ka need *.rtf-d lahti, aga ei teinud ta neid miskipärast õieti lahti. Et kõik see Open Office'iga tegelemine oli selline valu ja vaev, siis leidsin, et milleks..?

Olen aastaid kasutanud MS Wordi ning Open Office ei veennud mind omi eelistusi muutma...

Tegelikult pole ükski (minu poolt millegi asenduseks proovitud) vabavaraline programm olnud parem neist, mille asemele on proovitud. Eks oma osa ole ka muidugi harjumustel...

Anonymous said...

Aga raha on sul ikka makstud, eks ju? Muide, valgusta meid ka palun, kust sa said LEGAALSE Office 2000 litsentsi??? Mulle, lihtsale inimesele, ei taha poed seda v2ga anda, v2idavad, et Office 2003 vaja panna on.

Ulmeguru said...

Ma leidsin üles oma vana plaadi, mida ammu kadunuks pidasin... :)

Kuutroll said...

Nojah, maitse asi, nagu ütleb Ale Kokk. Mina vabanesin kogu M$ saastast umbes viis aastat tagasi ja pole selle järele siiani õhanud...