28.4.07

Kristiina on tubli!


Ma olen Kristiina Ojulandi ikka suhtunud kui miskisse blondi eurohiirde. Aga näe, kust tuleb juba mitu nädalat selget suhtumist ja arukaid avaldusi. Ei tea, kas on lapsepõlv Kohtla-Järvel aidanud kaasa, et kodanik omab klaari ja illusioonivaba suhtumist tibladesse.

Kõiksepealt hakkas Kristiina Ojuland mulle positiivselt silma sellega, et märkis riigitelevisioonis kenasti ja viisakalt ära kamaiitide riigi- ja rahvareetliku olemuse. Kena ja tasakaalukas mõttekäik pälvis muidugi oodatult kamaiitide valedega vürtsitatud sopapildumise.

Seoses nö. antifašistliku tegevuskunstiga pealinna tänavatel on Kristiina Ojuland veel kaks toredat mõtet avaldanud. Et riigile vaenulikud marodöörid võiks riigist välja saata ning õpilasi mässama vedavad vene koolide õpetajad ei tohiks küll enam pedagoogi ametis olla.

Ise arvan, et sellised õpetajad tuleks kohtu alla anda... ning tegelikult võiks ka venekeelse koolihariduse Eesti Vabariigis likvideerida. Selle hariduse viljad on viimastel õhtutel ju tänavatel kenasti näha olnud!

Taustaks: Velikije Luki «Õnn on elada me maal»

2 comments:

lex said...

ma toetan teda ka :)

kivisildnik said...

need tiblakoolid on siin nagu moseleimiajupesukeskused mujal euroopas, valitsus on venekeelse hariduse likvideerimit n korda edasi lükanud - enam pole põjhust