29.4.07

Savisaar, HÄBI!




Link: Savisaar, HÄBI!

Taustaks: J.M.K.E. «Savist saar»

2 comments:

Anonymous said...

Pean end üldiselt sallivaks inimeseks, aga viimaste päevade jama on mul närvi mõnevõrra üle visanud. Bandiidid ähvardavad uute märatsustega ja täna nägin Tartus esimest märki rahuolematutest: majaseinal Pikal tänaval ilutses graffiti : "AnZZip-Suka".

Mis kurat neile pähe lõi, et nad mööbeldama hakkasid? Kas nad ei saa seal Filtri tänaval Aljošat kummardada? Või ei luba sealne kalmistujuhtkond haual juua? Joogu siis kusagil mujal!

Mul poleks midagi selle vastu, kui sõjavägi mööbeldavad goblinid kohapeal maha laseks. Niikuinii on tegu mõttetu inimsaastaga.

Järgmistel valimistel peab vist Reformierakonna poolt hääletama, ei saa teisiti. Ja Savisaare kukutamiseks oleksin samuti allkirja andnud, aga lehekülg on umbes.

Häbi Savisaarele, Juhan Kivirähule ja teistele, kes on end vastandanud meie valitsusele ning teenivad seega massimõrvar Putini huve!!!

Kristjan Rätsep

Ulmeguru said...

Samuti võiks küsida, et miks ei võiks nad omi punaseid nelke panna näiteks Maarjamäel, kus on terve memoriaal ju II maailmasõja teemadel. Ei, ikka on vaja kesklinas tsirkust teha...