1.4.06

Why would you travel back in time?


Ulmeguru's Reason for Travelling Back in Time:


To see if aliens really did co-ordinate the building of the pyramids

Time Machine!


Take this quiz at QuizGalaxy.com


Taustaks: Funhouse «Chosen One»

2 comments:

Anonymous said...

Miks üks inimene paneb kalli auto pidi netti? Arusaanmata!
Ta pole sinna kätt külge pamnud. Ikka paneb! Arusaamatu!
Ei tee, ei müü, aga küsib, et, tahad sõita.. ulmegruuuuuu..
Missanüüd teed automüüki vähhh….
Dokuda dojehali……………

Nägin unes, nägin u!-nes!, et olen just!kui üks jõu-ju-juhus!lik aega surn!uks (surmauks!, surmaluks! Jõu!-juu!) lööv tegelane deGaulle lennujaamas kel pool päeva aega ja midagi teha ei ole.Jõu!-juu-juu!
Mis ma teen. Ma hakkan blogisid vaatama (filmis küll juhuslikele numbritele helistama-plää-plää-jõu-jõu, kuni äkki vajusin-mauhh! kõrvuni 2h mõrva- ja spionaazhiketi otsa. Aga lõpus-haa!-haa! sai Gerard Depardieu kohtus õigeks mõistetud! Jõu!-juu!)
Tegelikult aga hakkasin siis aru saama, kas kass kassi kaisutab armust või Looja programmist lähtuvalt. Minu kaks kaks-kaks-kaks (kokutama hakk-hakk, ei hakanud) kassi miilustavad ja kaisutavad, sest nende meelest maailm ongi koht, kus miilustada, Inimesed tapvad ja sõdivad. Kassid miilustavad. Minu lumivalge ja kirju miilustavad.

Sinu blogi lugeda on tore. Loen vabal hetkel ka muid. Bookmarksides on 10 blogi mida hommikul ja õhtul piilun. Vaatan neid, sest selleks nad tehti.
Ei ole läinud siiani hulluks bloge lugedes, niisutades silmadega tähemärke, kurvastades kõrvu blogiLoojaga, rõõmustades nähes blogiLoojalt uut tähte-tähemärkide rida süttimas.

Sa ei loe neid sõnu
(KORDAN!) - Sa ei loe seda teksti!
Sa ainult arvad, et loed seda teksti
Su ajju on vermitud arvamus, et loed…
Tegelikult on su laud suletud, sa lebad külili voodi ees põrandal, tekk trügitud jalutsisse - ja - sa norisesid terve öö labi, otsekui rebast õgiv käbiämblik..

Sa kuuled mind oma ajus rääkimas ja arvad, et loed köögilaua ääres hommikust ajalehte. Su silme ees on ajaleht. Su pere istub ümber laua. Ajalehe taga on su abikaasa ja su lapsed. Külmkapi peal sillerdab hõbedane raadio. Marilyn Monroe loeb luuletusi ja laulab. Pere lemmik - salatiroheline kass Krabi istub tardunult oma söögikausi kõrval ja ei söö. Ta teab, et see pole söök. Ta teab, et ta pole kass. Ta teab, et vedeleb kõigi karvadega sinu ajus. Kassidel kasvavad vuntsid. Nad teavad...

Sa kuuled mind tänu väikesele implandile su kaela vasakul küljel 49 selgroolüli kohal. Katsu oma parema käega, kui ei usu.
Implant on seal - väike, märkamatu kühmuke, tänu millele sa näed silme ees sõnu, mida Ajaloo Veritseval hetkel vermivad mu neljad mürkrohelised huuled ja kaks memfetamiinist limast keelt nende vahel.

Ma ei taha sind ehmatada, aga sa oled üks vähestest.
Tegelikult – oled üks saja seitsmekümne kaheksast ja poolest, kes jäeti ellu Eestis

Olid üks neist vähestest, kes katsid vasaku lapik-käega oma kolm silma ning mõlemad ninad ja suud ja võitlustes allesjäänud ainukese kõrva ning pöörasid pea, kui Eestimaad ja tervet Maad puhastati.

Veel kolm aastat tagasi elas Eestimaal 81 miljonit inimest….

kivisildnik said...

kentauri ülekoormus