27.3.11

Kellakeerajatele tervituseks!

Neile, kes täna hommikul kella keerasid... neile siis tervituseks kena pilt päikesekarva autost talvisel teel...



Taustaks: Пикник «Там, на самом на краю земли»

26.3.11

Euroaeg

Täna ilmus ajalehes «Meie Maa» n-ö teemakülg, mis suures osas oli minu kirjutis «Euroaeg».



Lugu illustreeris ülapoololev Erkki Evestuse karikatuur.

Taustaks: Velikije Luki «Õnn on elada me maal»

25.3.11

Panivadki laulu sisse...

Tänane «Eesti Päevaleht» avaldas Kaupo Meieli proosapala «Lugusid eesti kirjanikest».

Mahe lugemine, aga ega ma seepärast blogipostitust teinud... ikka seepärast, et ka mina olen selle loo üks tegelasi... pisut kummastav oli lugeda enda tegemistest... ning veel kummastavam oli seda teksti kuulata autori ettekandes kolmapäeva õhtul...

Teine põhjus blogipostituseks oli see, et oleks hiljem kirjatükki hea leida, sest Eesti ajalehtede otsingumootorid ei kannata mingit kriitikat.

Taustaks: Diorama «Synthesize Me»

23.3.11

Täna Tallinnas

Kuna jäi mulje, et ma väljendun segaselt, siis kordan üle...

Täna, 23. märtsil kell 18.00 toimub Tallinna Kirjanike Majas Krafinna luulekogu «Teki all ja köögikardinate taga» esitlus.



Loomulikult on seal kohal ka kirjastaja (:)kivisildnik ja hulk teisigi autoreid, sest samaaegselt toimub ka mitme teise kirjatuse Ji raamatu esitlus ja trükifirma Gutenbergi Pojad tootetutvustus.

Taustaks: Frank The Baptist «If I Speak»

22.3.11

Eelmisel nädalal Tartus

Eelmisel nädalal oli selline harukordne olukord, kus me kalli kaasaga olime kodust ära pea samapalju aega, kui olime kodus...



Ülalpool siis põhjus, et miks me pool nädalat kodust eemal olime... antud eelteade pärineb Tartu Postimehest ning põhjuseks oli siis Krafinna luulekogu ja teiste kirjastuse Ji raamatute ning trükikoja Gutenbergi pojad esitlus.

Et siis sõitsime esmaspäeva õhtuks Pärnusse, võtsime hommikul autole veel (:)kivisildniku, Kaupo Meieli ja Karol Kallase ning asusime Tartu poole teele. Vahepeal sai miskist külapoest ka varusid täiendatud ning sellega seondub tarbijahoiatus... mangosiider on rõlge toode... Tartus sai siis esitletud ja kõike muudki tehtud.



Tartu Postimehes ilmus ka üritust kajastav «Loomerahvas trükib ise oma teoseid, nagu tahab» ja kohalikus lehes Meie Maa ka Krafinna-teemaline «Ilmus «Teki all ja köögikardinate taga»».

Ülalpool on näha siis Krafinna luulekogu «Teki all ja köögikardinate taga» kaas ning see Tartu üritus tuleb homme Tallinnas kordamisele. Kohaks kirjanike maja ja toimumisajaks kell 18.00.

Taustaks: Frank The Baptist «If I Speak»

5.3.11

Hommik Lollidemaal

Homme on siis see päev, mil Lollidemaa on taaskord siginat-saginat täis... aktiivsemad lollikesed on juba e-saginud, aga lihtsam rahvas ja minusugused targemad inimesed seavad siis homme oma sammud teatud kohtadesse Lollidemaa avarustes.



Ajuti mulle küll tundub, et ma elan hoopis mingis teises dimensioonis... eriti siis kui loen, et kuidas seekordne valmiskampaania on hoopis arukam ja tasakaalukam ja et kuidas miski dispuut toimub jne. Minuarust on kohelõppev valmiskampaania EbW ajaloos kõikse rõvedam, tüütum ja madalalaubalisem olnud... ilmselt on kartellierakonnad aru saanud, et aja millist paska tahes, lolliksed valivad su ikkagi...



Ma ei hakka siin blogis lahkama, et kelle kampaania rõlgem on, või milline partei või kandidaat esimesena kuhugi orbiidile võiks lennata... pole ju vahet, et mis värvi on sitt... määrib ja haiseb niiehknaa...

PS! Illustreeriv pildimaterjal pärineb wõrguavarustest ja ma tõesti ei mäleta enam, et kes nende autorid olid...

Taustaks: Frank The Baptist «Harlot of Nations»