20.8.07

Lõvi võttis puhkust




Eile õhtul tundus juba, et oleme Lõvist ilma...

Lõvi läks pühapäeva hommikul pool üheksa koos Lille ja Põnniga välja. Kusagil südapäeva paiku ma teda veel korra õues nägin, aga kui kella kahe paiku Põnnile õue süüa viisin, siis ei tulnud Lõvi ka kutsumise peale. Arvasin, et ju siis magab aidas või keldris või lakas või kusiganes. Nääpsuke ja osav ronija – mahub ju igale poole.

Õhtul muutus olukord kergelt paaniliseks, sest Lõvi ei ilmunud ikka kutsumise peale välja. Sai teda siis otsitud igast võimalikust ja võimatust kohast. Lõvi polnud kusagil.

Ei ilmunud Lõvi ka välja õhtul üheteistkümne paiku, kui sai koeraga viimane tiir tehtud. Hämmastas, et isegi Põnn ei ilmunud koera jalutusajaks välja... tavaliselt käib ta koos meie ja koeraga õhtul jalutamas.

Hommikupoole ööd, kui ma kella viiest sahiseva teleka ees tugitoolis ärkasin, siis läksin igaks juhuks õue vaatama. Lõvi polnud, küll aga oli Põnn, kes tuli tuppa sööma ja paid saama. Kui Põnn pärast sööki veendus, et Lõvi toas pole, siis nõudis Põnn kohe häälekalt enda õue laskmist. Kuidas sa looma ikka keelad...

Kui ma pool üksteist hommikul ärkasin ja koeraga õue läksin, siis esimese tegelasena märkasin ma aidaukse august väljuvat Lõvi. Sauna suunalt ligines ka rahulolev Põnn. Kus Lõvi oli ja kas Põnn tõi ta tagasi... see ilmselt jääbki saladuseks...

Taustaks: Girls Under Glass «I Will Follow You»

1 comment:

Anonymous said...

Elagu loomas6brad! Qs te ikka hoolite oma elajatest!
Homoparaadist ei tea ma midagi, sest minu lemmikleht & raadio sellest ei j6ura (ML & ER) soovitan!